Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Idén 60 éves Elton John

Elton John - Idén 60 éves Elton John

Jubileumi esztendőnek néz elébe Elton John, hiszen idén ünnepli 60. születésnapját, és ahogy ilyenkor szokás, számos különleges kiadvánnyal és egy turnéval készül.

A 2007-es év Elton John 60. születésnapja jegyében telik. Születésnapi partyját március 25-én barátok, rajongók és hírességek gyűrűjében tartja a New York-i Madison Square Gardenben. “Boldog vagyok, hogy a Madison Square Gardenben ünnepelhetem a 60.szülinapomat, ez lesz éppen a 60. alkalom, hogy itt lépek fel.” - nyilatkozta Elton.
Eltont szokásos zenekara kíséri: Davey Johnstone (gitár), Guy Babylon (billenytűs hangszerek), Bob Birch (basszusgitár), John Mahon (ütős hangszerek), Nigel Olsson (dob). A koncertet pedig az Emmy-díjas David Mallett rendezi.Másnap, március 26-án kerül boltokba pályafutásának sikerszámait tartalmazó Greatest Hits CD, valamint egy limitált deluxe CD+DVD.

Elton John - Idén 60 éves Elton John

Nyátron pedig beindulnak a koncertek: június 26-án a Wembley Stadionban lép fel a Diana hercegnő emlékére rendezett koncerten., a nyári hónapokban pedig kezdetét veszi a The Red Piano Europe 07 Turné, melynek állomásai: Sevilla, Versailles, Velence, Berlin és Moszkva lesz.
“Örülök, hogy Európában is bemutathatom a show-t. Az egész koncert a szeretetről szól. A mindennapokban nagyon sok bosszúság éri az embereket, senki sem foglalkozik az igaz értékekkel. Én hiszek a szeretet erejében!”-fűzi hozzá Elton.

2007 további meglepetéseket is tartogat: öt albuma jelenik meg újrakiadott deluxe verzióban: Elton John, Tumbleweed Connection, Madman Across The Water, Don’t Shoot Me I’m Only The Piano Player és a Honky Chateau című korongok, míg kapható lesz a Goodbye Yellow Brick Road 2 CD-s deluxe verziója is.

A legendás énekes pályafutása alatt több mint 200 millió albumot adott el, 29 Top 40-es sláger, 35 arany- és 25 platinalemez fűződik a nevéhez.

2007. 03. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Idén 60 éves Elton John cikk képei
Elton John - Idén 60 éves Elton JohnElton John - Idén 60 éves Elton John