Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Döbbenetes titkok Britneyről

Britney Spears - Döbbenetes titkok Britneyről

A Promises Centre nevű rehabilitációs központban eltöltött idő alatt egyre kétségbeejtőbb dolgok derülnek ki Britney Spears-ről. Alkohol, kokain, leszbikus orgiák és bulémia: ez jellemezte az énekesnőt az elmúlt kilenc évben.

Kevin Federline nem véletlenül fenyegetőzött gyermekelhelyezési perrel, hiszen Britney exférje régóta tisztában van azzal, amin csak nemrég kezdett el csámcsogni a bulvársajtó. Az énekesnő évek óta küzd alkohol-és drogproblémákkal, többször kísérelt meg öngyilkosságot, ráadásul a napokban derült fény újabb betegségére, a bulémiára.

Spearst ugyanis orvosai gyógyszeres kezelésnek vetették alá, ám állapota nemhogy javult volna, rohamosan elkezdett romlani. Hamar fény derült a miértre: Britney 1998 óta bulémiás, és ezért semmilyen gyógyszer nem marad meg a gyomrában.

Britney Spears - Döbbenetes titkok Britneyről

Kevin egyre komolyabban fontolgatja, hogy gyermekelhelyeezési pert indít, hiszen elmondása szerint exneje csak a terhesség ideje alatt tudott nemet mondani az alkoholnak és a kokainnak. Federline egyébként arról is többször mesélt már amerikai újságíróknak, hogy Britney házasságuk alatt rendszeresen járt leszbikus kábítószeres orgiákra.

Juhász Gergely

2007. 03. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
inmate 2007. 03. 16. 18:06
Az exférje igazán elhúzhatna a sunyiba, azok után, hogy kb Britney tette híressé a kis surmót. Remélem sikerül felgyógyulnia & újra utálhatrom majd az épp aktuális slágereit:P
Evi,Cicus 2007. 03. 17. 16:00
Nem a kedvencem Britney, de a férje 1 mocskos disznó 2 feleségét hagyta ott 2 gyerekkel , ami sztem már túlzás
Vendég 2007. 08. 10. 13:20
Én imádom Britneyt, ő volt a legnagyobb világsztár! A karrierje hanyatlását csakis annak a gusztustalan, csöves külsejű volt férjének köszönheeti!!! Még ő pletykál Britneyről, de arról nem beszél, hogy egyszerre csalta meg nejét 3 nővel!!!!!!!
Vendég 2007. 09. 24. 21:41
ez nem igaz.soha nem volt bulémiás.mindig jó húsban volt,soha nem volt csont sovány.nem olyan hülye hogy megvesse az ételt,jó kis hambi a mekibe,kólával.hülyeség az egész.kábszer az lehetséges meg az orgiák,de ez már nem a mi bajunk.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Döbbenetes titkok Britneyről cikk képei
Britney Spears - Döbbenetes titkok BritneyrőlBritney Spears - Döbbenetes titkok BritneyrőlBritney Spears - Döbbenetes titkok BritneyrőlBritney Spears - Döbbenetes titkok Britneyről