Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amy Winehouse: részeg buli koncert helyett

Amy Winehouse - Amy Winehouse: részeg buli koncert helyett

Édesapja rehabilitációs intézetbe küldené Amy Winehouse-t, mert az énekesnő barátjával való szakítása óta alkoholproblémákkal küzd. Amy múlt héten két londoni koncertjét is visszamondta, helyette inkább partizni indult az éjszakába, aminek maratoni részeg tivornya lett a vége.

Amy Winehouse barátjával, Alex Jones-Donelly-vel való szakítása óta egyre többet dolgozik, pihenés helyett pedig bulikba jár, és nem veti meg az alkoholt sem. A március 7-ei, és 8-ai koncertek (az egyiken Elton John is fellépett volna) lemondása után Amy Winehouse édesapja aggodalmát fejezte ki lánya egészségi állapota miatt, és így nyilatkozott a Sunday Mirror-nak: „Amynek pihenésre van szüksége. Akár egy rehabilitációs intézetbe is mehetne. Nem azért küldöm, mert szakított a barátjával, hanem mert más problémája is van. Állandóan dolgozik, olyan, mint egy mániákus. Egyszerűen kimerült a sok munka miatt.”

Mitch Winehouse szerint a lánya nem alkoholista, és a szakításuk hátterében elsősorban a sok munka állt: „Nagyon érzékeny lány, az időbeosztása problémákat okozott Alexel való kapcsolatában. Nem tudom megmondani, hogy ez volt-e a különválásuk fő oka, de mindenesetre érthető, hogy többet szerettek volna találkozni.”

Az énekesnő a múlt hónapban bevallotta, hogy exbarátja édesanyja is kérdőre vonta már a kicsapongó életmódja miatt. „A barátom édesanyja megemlítette, hogy az emberek a munkahelyén azt mondogatják, hogy a menye egy alkoholista. Nagyon zavarba ejtő érzés volt ezt hallani, de valójában nem az alkohollal van a baj, hanem saját magammal, ami sokkal rosszabb lesz amikor iszok.” – fűzte hozzá Amy.

Az énekesnő 2000 ember előtt lépett volna fel a múlt héten. Valószínűleg a koncert szervezői és a hoppon maradt rajongók sem díjazták Amy döntését, hogy éneklés helyett inkább lerészegedett. Reméljük hamar összeszedi magát, és bepótolja a kihagyott fellépéseket.

Szilvia

2007. 03. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Szilvia 2007. 03. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amy Winehouse: részeg buli koncert helyett cikk képei
Amy Winehouse - Amy Winehouse: részeg buli koncert helyett