Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Botrányt okozott a talajrészeg Fergie

Fergie - Botrányt okozott a talajrészeg Fergie

Legutóbb David Hasselhoffnak sikerült annyira tajtrészegre innia magát, hogy nem engedték fel egy repülőgépre. Fergie most megismételte ezt a mutatványt, és ezzel az egész világ előtt lejáratta a Black Eyed Peas-t.

A kínos incidens pár napja történt Los Angelesben. A Black Eyed Peas tagjai Londonba indultak és éppen a beszálláshoz készülődtek, amikor Fergie egyszercsak elterült a földön. Az énekesnő annyira részeg volt, hogy egyedül képtelen volt talpra állni. Amikor nagy nehezen összekaparták a padlóról, elkezdett kiabálni a személyzettel, majd egyre csúnyább jelzőkkel illette az odasiető biztonsági embereket.

Fergie - Botrányt okozott a talajrészeg Fergie

A Virgin Atlantic személyzete végül úgy döntött, hogy Stacie Ann Ferguson nem szállhat fel a gépre. Will I Am, Apl.DE.AP és Taboo elrepült Londonba, Fergie pedig - néhány órás pihenés és józanodás után - egy másik géppel hagyta el Los Angelest.

Az eset azért is elszomorító, mert Fergie pár hete nyilatkozott arról, hogy végképp maga mögött hagyta káros szenvedélyeit. Sosem csinált titkot abból, hogy éveken keresztül volt az alkohol és a kokain rabja, de jelen állás szerint mégsem tudott kigyógyulni függőségéből.

Juhász Gergely

2007. 03. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
nuni 2007. 03. 21. 20:15
hát ojan fergie

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Botrányt okozott a talajrészeg Fergie cikk képei
Fergie - Botrányt okozott a talajrészeg FergieFergie - Botrányt okozott a talajrészeg FergieFergie - Botrányt okozott a talajrészeg FergieFergie - Botrányt okozott a talajrészeg Fergie