Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Betörte egy fotós orrát Lily Allen

Lily Allen - Betörte egy fotós orrát Lily Allen

Kezd igencsak elkanászodni a britek új üdvöskéje. Nem elég, hogy mostanában tonnaszámra gyűjti a pornófilmeket, a minap úgy megvert egy fotóst, hogy annak szilánkosra tört az orra. Lily Allen akár börtönbe is kerülhet.

Az eset éppen egy hete történt Londonban az énekesnő egyik koncertje után. Lily bűnét súlyosbítja, hogy a dühkitörésre semmi oka sem volt, hiszen a paparazzik csendben várták az egyik szórakozóhely kijáratánál, majd a sztár felbukkanásakor - ahogy lenni szokott - elkezdtek fényképeket készíteni.

Ám ami ekkor történt, az mindenkit meglepett. Lily Allen bevetette magát az újságírók közé, és úgy kezdett el mindenkit ütlegelni, mintha az életéért küzdene. Kevésen múlt, hogy nem rúgott fejbe tiszta erőből egy sajtóst, aki az utolsó pillanatban tért ki az énekesnő elől.

Lily Allen - Betörte egy fotós orrát Lily Allen

Nem volt viszont mindenki ilyen szerencsés. A bántalmazott paparazzik közül többen feljelentették Lily Allent, többek között az a fiatalember, akinek az atrocitás során szilánkosra tört az orra. Anglia új kedvencére tehát bírósági meghallgatások sora vár, és az sem zárható ki, hogy az énekesnő börtönbe kerül.

Juhász Gergely

2007. 03. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Betörte egy fotós orrát Lily Allen cikk képei
Lily Allen - Betörte egy fotós orrát Lily AllenLily Allen - Betörte egy fotós orrát Lily AllenLily Allen - Betörte egy fotós orrát Lily AllenLily Allen - Betörte egy fotós orrát Lily Allen