Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Készül a visszatérésre Tina Turner

Tina Turner - Készül a visszatérésre Tina Turner

A rocknagyi két hónap múlva lép újra színpadra egy jótékonysági rendezvényen Londonban. Ha hihetünk a pletykáknak, az énekesnő körül felgyorsulnak az események: akár még idén kijöhet az új Tina Turner album is.

A 67 éves énekesnő a Cauldwell Children alapítvány felkérésének tesz eleget, a bevétel száz százalékát a beteg és hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére fordítják. A május 18-i koncert után Tina Turner valószínűleg beleveti magát a munkába, hiszen régóta tervezi visszatérését, melyet egy interjúban 2007-re ígért.

A rocknagyi sikerei a hatvanas években kezdődtek. 1995-ben Ő énekelte az első Pierce Brosnan főszereplésével készült 007-es mozi, a Goldeneye főcímdalát. Visszavonulását 2000-ben jelentette be, egy éve kapott szárnyra a pletyka, hogy új albumon dolgozik. A Casino Royale producerei is előrehaladott tárgyalásokat folytattak vele az új James Bond film betétdaláról, ám az együttműködés végül meghiúsult.

Tina Turner - Készül a visszatérésre Tina Turner

Juhász Gergely

2007. 03. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Készül a visszatérésre Tina Turner cikk képei
Tina Turner - Készül a visszatérésre Tina TurnerTina Turner - Készül a visszatérésre Tina TurnerTina Turner - Készül a visszatérésre Tina Turner