Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Készül az új Annie Lennox-lemez

Annie Lennox - Készül az új Annie Lennox-lemez

Az őszi hónapokban lát napvilágot Annie Lennox vadonatúj szólóalbuma, melyben Alanis Morissette szerzőtársaként ismertté vált Glen Ballard segédkezik. Annie Lennox négy éve jelentkezett utoljára szólóanyaggal.

Annie Lennox idén ősszel új lemezzel jelentkezik: az egykori Eurythmics énekesnője legutóbb 2003-ban adott ki szólóalbumot, Bare címmel. A még címmel nem rendelkező új anyag producere és szerzőtársa az Alanis Morissette lemezeknél bábáskodó Glan Ballard lesz. Ballard elmondása szerint egy igazán személyes anyagot sikerült összehozniuk, melyen jó pár hónapja dolgozik a szerzőpáros. Ballard egyébként mostanában főleg színházi felkéréseknek tett eleget, színházi darabok zenéjét szerezte.

„A stúdióban rögzített zenének sajnos már egyre kisebb a tisztelete, ami borzasztó érzés. Ingyen megszerezheted a zenét, és lassan már az összes filmet. Az élő előadás, a koncertek lehetnek a műfaj egyedüli túlélői. Nem véletlen, hogy mostanában én is a Broadway világa felé kacsingatok." – nyilatkozta Ballard.

fkriszta

2007. 03. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Készül az új Annie Lennox-lemez cikk képei
Annie Lennox - Készül az új Annie Lennox-lemez