Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Júniusban új Bon Jovi-lemez

Bon Jovi - Júniusban új Bon Jovi-lemez

Jon Bon Jovi és zenekara idén nyáron tizedik stúdióalbumát dobja piacra. A Lost Highway címre keresztelt lemez anyagát a múlt ősz óta Nashville városában rögzítették, melynek producere ismét John Shanks volt.

A New Jersey-i rockerek nem sokáig bírták munka nélkül, hiszen alig fejeződött be a Have A Nice Day albumuk lemezbemutató világkörüli turnéja, a banda két oszlopos tagja, Jon Bon Jovi és Richie Sambora azonnal egy új anyag felvételeibe vetették magukat. A Bon Jovi meghatározó zeneszerzőpárosa múlt ősszel vonult be a Nashville-i lemezstúdióba, ahol is korábbi albumuk producere, John Shanks csatlakozott hozzájuk, aki többek között már olyan neves előadók mint Carlos Santana, Sting vagy akár Alanis Morissette lemezeinél is tevékenykedett. Rajta kívül még Dann Huff is részt vett a „Lost Highway” című új Bon Jovi- album produceri munkálataiban, az ő nevét pedig Carrie Underwood , Keith Urban vagy épp Faith Hill kapcsán ismerhette meg a zenész szakma. Az új Bon Jovi-anyag a tervek szerint június 19-én lát napvilágot, melynek első kimásolt dala, az "(You Want To) Make a Memory" című felvétel a napokban debütál az amerikai rádiókban, sőt a Bon Jovi hivatalos honlapján – www.bonjovi.com - már mindez meg is hallgatható, így a világ többi felén élő rajongók sem maradnak le semmiről.

Bon Jovi - Júniusban új Bon Jovi-lemez

A „Lost Highway” több dala egyébként nemcsak az albumon lesz fellelhető, hanem más produkcióban is feltűnik majd, így a címadó felvétel a John Travolta, Tim Allen és Martin Lawrence főszereplésével készült Wild Hogs című hamarosan bemutatásra kerülő amerikai komédia egyik betétdala lett, míg a "We Got It Goin' On"című új Bon Jovi-dal, a Big & Rich közreműködésével felvett duett, az Arena Football League hivatalos indulója lesz.

fkriszta

2007. 03. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Csabi 2007. 05. 02. 20:40
ÉN NAGYON DE NAGYON ÖRÜLÖK ANNAK, HOGY ÚJ LEMEZE VAN KÉSZÜLŐBEN!!!BIZTOSAN MEGVESZEM HA KIADJÁK MAGYARORSZÁGON IS!JA ÉS A BON JOVI LEGYEN VELETEK!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Júniusban új Bon Jovi-lemez cikk képei
Bon Jovi - Júniusban új Bon Jovi-lemezBon Jovi - Júniusban új Bon Jovi-lemez