Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ne-Yo Britney helyett Nicole Scherzingert választotta

Ne-Yo - Ne-Yo Britney helyett Nicole Scherzingert választotta

Valóságos lavinát indíthat el Britney összeomlása. Ne-Yo nem ír több dalt a kopasz énekesnőnek, az eddigieket pedig inkább átpasszolja Nicole Scherzingernek. Emiatt csúszhat Spears új albuma, a Pussycat Dolls frontasszonyáé viszont idő előtt elkészülhet.

Össztűz zúdult Britney Spears-re. Kevin Federline gyermekelhelyezési pert fontolgat, ráadásul az énekesnőnek komoly szakmai kihívásokkal is szembe kell néznie, merthogy Ne-Yo szó szerint faképnél hagyta. A 24 éves szövegíró addig nem kíván együtt dolgozni Britney-vel, amíg az ki nem lábal alkohol-és gyógyszerfüggőségéből. Ne-Yo-nál az tette be leginkább a kaput, hogy az utóbbi időben Spears egyetlen megbeszélt találkozójukra sem ment el.

Ne-Yo - Ne-Yo Britney helyett Nicole Scherzingert választotta

Az új dalok viszont nem kerülnek a kukába, sőt: nagy valószínűséggel Nicole Scherzinger első szólóalbumán hallhatjuk majd viszont őket. Ne-Yo nagyon kedveli Nicole-t és úgy tartja, az új szerzemények nagy része abszolút alkalmas a gyönyörű énekesnő számára.

Beigazolódni látszanak tehát a pletykák, miszerint feloszlik a Pussycat Dolls, hiszen gőzerővel folynak Nicole Scherzinger debütáló albumának munkálatai. Ne-Yo neve pedig garancia a sikerre, a fiatalember nem véletlenül napjaink egyik legkeresettebb szövegírója. Csak emlékeztetőül: Rihanna megaslágerét, az Unfaithful-t is Ő írta...

Juhász Gergely

2007. 03. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 02. 08. 9:39
Több is a tehetsége mind Britneynek!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ne-Yo Britney helyett Nicole Scherzingert választotta cikk képei
Ne-Yo - Ne-Yo Britney helyett Nicole Scherzingert választottaNe-Yo - Ne-Yo Britney helyett Nicole Scherzingert választottaNe-Yo - Ne-Yo Britney helyett Nicole Scherzingert választottaNe-Yo - Ne-Yo Britney helyett Nicole Scherzingert választotta