Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Önéletrajzi könyvet ír Jessica Simpson

Jessica Simpson - Önéletrajzi könyvet ír Jessica Simpson

Egyelőre nem hozza a várt eredményeket Jessica Simpson új albuma. A szépség viszont nincs kétségbeesve: rengeteg reklámfelkérést kap, filmszerepek is várnak rá, és valószínűleg még idén egy könyvet is a piacra dob.

A sztár rendhagyó kötetet tervez: életének történeteit fotókkal illusztrálja majd, és kislánykora óta vezetett naplójából is becsempész egy-két érdekességet. A könyvben nemcsak az Ő gondolatai kapnak helyet, a barátok-barátnők visszemlékezései is szerves részét képezik majd a műnek.

Jessica sajnos továbbra is méltatlanul keveset foglalkozik zenei munkásságával. Helyette előszeretettel pózol különböző reklámfilmekben és kisebb költségvetésű hollywood-i produkciókban (pl. Dukes of Hazard), legközelebb a Baywatch moziváltozatában láthatjuk viszont.

Jessica Simpson - Önéletrajzi könyvet ír Jessica Simpson

A hölgy legutóbbi nagylemeze, a Public Affair január 17-én jelent meg. A korong sajnos várakozáson aluli, egyedül a címadó dal videoklipje méltó említésre Eva Longoria, Christina Applegate és Christina Milian főszereplésével.

Juhász Gergely

2007. 03. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Önéletrajzi könyvet ír Jessica Simpson cikk képei
Jessica Simpson - Önéletrajzi könyvet ír Jessica SimpsonJessica Simpson - Önéletrajzi könyvet ír Jessica SimpsonJessica Simpson - Önéletrajzi könyvet ír Jessica SimpsonJessica Simpson - Önéletrajzi könyvet ír Jessica SimpsonJessica Simpson - Önéletrajzi könyvet ír Jessica Simpson