Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Végre! Budapestre jön a Rolling Stones

Rolling Stones - Végre! Budapestre jön a Rolling Stones

Idén nyáron Budapesten koncertezik a Rolling Stones - jelentették be csütörtök este Londonban. Az együttes a "Bigger Bang" néven futó világturné egész nyáron át tartó európai körútja során érkezik Magyarországra július 20-án.

A Rolling Stones sajtótájékoztatóját élőben is figyelemmel lehetett kísérni at együttes hivatalos weboldalán. Mick Jagger elmondta: a huszonhét állomásos európai koncertkörút június 5-én kezdődik Belgiumban.

A Rolling Stones a budapesti buli előtt fellép a montenegrói Budvában, majd Belgrádban és Bukarestben is. Közvetlenül a Puskás Ferenc Stadion után Brno, Kijev és Szentpétervár szerepel a zenekar koncertnaptárában. A Bigger Bang rendkívül zsúfolt programja szerint a Stones megfordul még többek között Frankfurtban, Párizsban, Lyonban, Barcelonában, Lisszabonban, Madridban, Rómában, Koppenhágában és Oslóban is. A körút augusztus 21-én zárul Londonban.

Rolling Stones - Végre! Budapestre jön a Rolling Stones

A Bigger Bang eddig minden idők legjövedelmezőbb koncertkörútja. A sorozat csak tavaly 138,5 millió dollár (azaz körülbelül 25,6 milliárd forint) bevételt hozott a Stones konyhájára.

Juhász Gergely

2007. 03. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
LaTasha 2007. 07. 12. 14:32
ELADÓ ROLLING STONES JEGYEK!!! Érdeklődni: 06 30 465 1484 vagy k.dorina@citromail.hu ELADÓ ROLLING STONES JEGYEK!!! Érdeklődni: 06 30 465 1484 vagy k.dorina@citromail.hu ELADÓ ROLLING STONES JEGYEK!!! Érdeklődni: 06 30 465 1484 vagy k.dorina@citromail.hu ELADÓ ROLLING STONES JEGYEK!!! Érdeklődni: 06 30 465 1484 vagy k.dorina@citromail.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Végre! Budapestre jön a Rolling Stones cikk képei
Rolling Stones - Végre! Budapestre jön a Rolling StonesRolling Stones - Végre! Budapestre jön a Rolling StonesRolling Stones - Végre! Budapestre jön a Rolling StonesRolling Stones - Végre! Budapestre jön a Rolling Stones