Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Telefonember és a Szódás fiú nagy dobása

Time - A Telefonember és a Szódás fiú nagy dobása

Avagy nagy rúgása. A Time együttest érte ugyanis a megtiszteltetés, hogy a futball Európa Bajnokság hazai indulódalát elénekelhesse. A formáció két tagját egyébként már mindenki jól ismerheti: Janky Balázs mint a UPC telefonembere, Szabó Máté pedig a Tv2-n futó Szóda című műsor házigazdájaként tűnt fel a képernyőn.

Janky Balázs a telefonember, aki a Radiátor együttessel lopta be magát az emberek szívébe. A Radiátor együttesből kedveltté vált trapéznadrágos figura mellett Szabó Mátét is jól ismeri a közönség. Máté a tv2 telefonos játékműsorának, a Szódának a műsorvezetője. A két közkedvelt arcból álló Time együttes legújabb nagy dobása a foci Európa bajnokság induló dala.
A dalszerző Berkes Gábor, aki többek között a Rapülök és az Emberek zenekar „sikerkovácsa” volt. Legújabb büszkeségét fergeteges hangulatban énekelte fel a két sármőr. Berkes Gábor hosszú évek óta együtt dolgozik Balázzsal, akivel számtalan reklámzenét készítettek. A közös munka adta az ötletet Gábornak, hogy újra „robbantson” a popzene világában, mint a Time együttes zenei producere.

2007. 03. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Telefonember és a Szódás fiú nagy dobása cikk képei
Time - A Telefonember és a Szódás fiú nagy dobásaTime - A Telefonember és a Szódás fiú nagy dobása