Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Változások a Disco Express háza táján

Disco Express - Változások a Disco Express háza táján

Szomorú hír, de a napokban egyszerre két taggal is csökkent a Disco Express felállása. Elsőként Mikki Slade döntött úgy, hogy más zenekarban folytatja tovább, majd megváltak állandó vendégművésznőjüktől, Rocky Mountaintól is.

Az egész ott kezdődött, hogy a gitáros, Mikki Slade úgy döntött, 8 év után egy másik zenekarban szeretne szerencsét próbálni. A többiek ezt tudomásul vették és elfogadták. Azonban rögtön eszükbe jutott az a vágyuk, hogy - igazi glam zenekarként - csak 5 férfi álljon fent a színpadon, így hát elbúcsúztak állandó vendégművésznőjüktől, Rocky Mountain-től is. Ezentúl tehát a másik állandó vendégművész, Joey Kitten teljesértékű bandatagként a gitárokon is átveszi Mikki pozícióját.

A csapat első ilyen felállású megmérettetése már meg is volt, mégpedig március 21-én, a miskolci Egyetemi Rockwell Klubban.

"Fantasztikusan sikerült a koncert!" - meséli Betty Monroe énekes. -"A közönség először döbbenten állt, és nem értette, mi történt, miért állunk csak öten fel a színpadra. De a harmadik szám után már nagyon tetszett nekik a dolog!"

A fővárosban először ebben a felállásban április 27-én, a Wigwamban lépnek fel a glamszterek.

2007. 03. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 07. 29. 16:34
hy
Vendég 2008. 11. 01. 7:14
Gyerekek mi van most a zenekarral? Nem találok ennél frissebb dolgot róluk? Hol lehetne letölteni a zenéjüket? Jelenleg hosszabb távon külföldön vagyok és jó lenne hallgatni őket. Aki tud valamit írjon légyszi a korbis@freemail.hu-ra! Köszi!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Változások a Disco Express háza táján cikk képei
Disco Express - Változások a Disco Express háza tájánDisco Express - Változások a Disco Express háza táján