Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem ússza meg a börtönt Busta Rhymes

Busta Rhymes - Nem ússza meg a börtönt Busta Rhymes

A rappernek két rendbeli testi sértésért kell felelnie, és valószínűleg az igazságszolgáltatás akadályoztatásáért is. Sőt: a bíróság bekeményített, visszavonták ugyanis ajánlatukat, amivel Busta megúszhatta volna a börtönbüntetést...

Busta Rhymes-nak minden esélye megvolt, hogy egy nagyobb összeggel megússza az egész ügyet, ám annyira ostoba volt, hogy heteken át jogsi nélkül furikázott Los Angeles-ben. Ez lett a veszte. A zsaruk ugyanis lekapcsolták, és az újabb szabálysértést a folyamatban lévő ügyekre való tekintettel a bíróság súlyosbító körülménynek minősítette.

A jelen állás szerint tehát a botrányhősre egy éves letöltendő börtönbüntetés vár, ám borítékolható, hogy ügyvédei mindent megtesznek ennek elkerülése végett. A bírósági per május 8-án kezdődik majd.

Busta Rhymes - Nem ússza meg a börtönt Busta Rhymes

Busta-nak több problémás ügyből kellene kimosnia magát: tavaly ősszel összeverekedett egy fiatal rajongójával, pár nappal később pedig rommá vert egy szerencsétlen autóst, aki - miután a rapper pofátlanul elhappolta a parkolóhelyét - leköpte a hip-hop mogul kocsiját.

A rímfaragó ezen kívül több furcsa balhé részese is volt: 2006. februárjában például egy klipforgatás alatt máig tisztázatlan körülmények között kivégezték az egyik testőrét.

Juhász Gergely

2007. 03. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nem ússza meg a börtönt Busta Rhymes cikk képei
Busta Rhymes - Nem ússza meg a börtönt Busta RhymesBusta Rhymes - Nem ússza meg a börtönt Busta RhymesBusta Rhymes - Nem ússza meg a börtönt Busta RhymesBusta Rhymes - Nem ússza meg a börtönt Busta Rhymes