Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Még idén visszatér Whitney Houston

Whitney Houston - Még idén visszatér Whitney Houston

Állítólag újra kicsattanó formában van az elmúlt húsz év egyik legzseniálisabb énekesnője. Whitney végre kidobta minden rossz okozóját, Bobby Brown-t, leszámolt a drogokkal, és az utolsó simításokat végzi visszatérő albumán.

Az egyelőre cím nélküli korong producere az a Johnta Austin, aki Mary J. Blige-t és Mariah Carey-t is hozzásegítette a grammy-díjhoz, úgyhogy a J Records komoly eredményeket vár Whitney-től. A lemez első kislemezdala valószínűleg az a szerzemény lesz, amit R. Kelly írt az egykor tündöklő popdívának.

Az előkészületek három éve megállás nélkül zajlanak. A nagy visszatérést Houston menedzsere eredetileg 2005-re tervezte, de az énekesnő akkor még nem tudott megálljt parancsolni a káros szenvedélyeknek. Sőt: az az időszak volt az igazi mélypont, úgyhogy hónapokra le kellett állni a munkával.

Whitney Houston - Még idén visszatér Whitney Houston

Azóta viszont Whitney talpra állt, és a néhány hónappal ezelőtt készült fotókon megint úgy tündököl, mint fénykorában. A munkába is óriási lelkesedéssel vetette bele magát: már tavaly októberben felénekelt 9 dalt az új albumra, ami a tervek szerint legkésőbb idén ősszel a boltokba kerül.

Juhász Gergely

2007. 03. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Még idén visszatér Whitney Houston cikk képei
Whitney Houston - Még idén visszatér Whitney HoustonWhitney Houston - Még idén visszatér Whitney HoustonWhitney Houston - Még idén visszatér Whitney HoustonWhitney Houston - Még idén visszatér Whitney Houston