Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Őrjöngő tinilányok gyűrűjében mutatta be lemezét a No Thanx

No Thanx - Őrjöngő tinilányok gyűrűjében mutatta be lemezét a No Thanx

Bemutatta debütáló „Egy másik nemzedék” című lemezét a hazai tinik elsőszámú kedvence: a No thanx. A zenekar tavaly állt össze, s a fiatal szombathelyi srácok máris hatalmas rajongótáborral büszkélkedhetnek.

A No thanx első nyilvános bemutatkozását a napokban tartották egy nem mindennapi sajtótájékoztató keretében, a fiúk szó szerint tűzbe tették kezüket a sikerért. A tinilányok sikítottak, ordítottak, ahogy a torkukon kifért, ezzel is jelezvén, mennyire bolondulnak a frissen debütált együttesért. Az összegyűlt rajongócsapat szinte csak tinikből állt, akik borzasztóan örültek annak, hogy végre láthatják kedvenceiket. Az egyik lányka elmesélte, hogy egy hónappal ezelőtt figyelt fel a zenekarra és rögtön rajongóvá vált. S, hogy miért ez a nagy imádat? Egyszerű a válasz: Isteni a zenéjük, s ezeknek fiúknak van a legfeszesebb fenekük a világon, – kacagott hangosan.

No Thanx - Őrjöngő tinilányok gyűrűjében mutatta be lemezét a No Thanx

A zenekar egyébként eddig az interneten volt leginkább fellelhető. Első dolguk volt, hogy egy ingyenes fájlcserélő oldalra feltöltötték videó-klipjüket, és beindították a rajongói szájtot. Magyar együttes a YouTube-on ilyen sikereket még nem ért el, több, mint 200 ezren töltötték le zenéjüket az oldalról.

No Thanx - Őrjöngő tinilányok gyűrűjében mutatta be lemezét a No Thanx

A zenekar tagjai mind nagyon fiatalok, a szövegek nagyon könnyedek. Az Emo stílus képviselőiként a srácok fekete cuccokban, trendi hajjal, kihúzott szemmel nyomulnak. A banda alapötlete pedig, - az egyébként testvér - Dávid és Olivér fejéből pattant ki.

A csapat egyre inkább szárnyal. Debütáló albumuk (Egy másik Nemzedék) pedig hamarosan kasszasiker lehet. Lemezbemutatójukon például három órán keresztül állták a rajongók ostromát, este hétig folyamatosan csak dedikáltak. A fiúk, - Dávid, Olivér, Erik, Péter, Dani – nagyon szerényen és visszafogottan kezelik a feléjük áradó imádatot, egyelőre csak kedvesen mosolyognak, amikor egy tizenéves lány épp szerelmet vall nekik.

2007. 03. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 03. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Kuni 2007. 03. 29. 14:20
Néhány érdekes kérdésem lenne ezekről a kis görcsökről: 1.Ezek Emok???Én sem vagyok az, de ez valami szánalmas. 2.Én inkább a német példához hasonlóan fiúnak nevezett azonosítatlan neműeknek nevezném a "csávókákat". 3.Ki az a szerencsétlen, aki dögleni képes ezekért a "csinos, feketébe öltözött kemény emo srácokért", akik igazán könnyed-a magyar popzenéhez hasonló műfajú- emo zenét játszanak. Ajánlanám a botfüleknek a MCR-t és utána döntsék el, hogy télleg emok vagy sem. Most pedig lezárom az általam "imádott" emok iránti védőbeszédemet...
Destroyer 2007. 03. 30. 18:23
Böff
Szimi 2007. 04. 02. 15:39
Tök jó fkriszta
Destroyer 2007. 05. 25. 0:07
Na mi van entések, besz*rtatok tőlem?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Őrjöngő tinilányok gyűrűjében mutatta be lemezét a No Thanx cikk képei
No Thanx - Őrjöngő tinilányok gyűrűjében mutatta be lemezét a No ThanxNo Thanx - Őrjöngő tinilányok gyűrűjében mutatta be lemezét a No ThanxNo Thanx - Őrjöngő tinilányok gyűrűjében mutatta be lemezét a No ThanxNo Thanx - Őrjöngő tinilányok gyűrűjében mutatta be lemezét a No Thanx