Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

28 éves Simon Webbe

Simon Webbe - 28 éves Simon Webbe

1979-ben ezen a napon, március 30-án született Simon Webbe. Jelenleg Ő az egyetlen, aki még talpon van a Blue tagjai közül. Az egykori modell ügyesen kamatoztatja ismeretségeit, és szólókarrierje is egész szépen halad.

Simon Solomon Webbe 1979. március 30-án született Manchesterben. Kiskorától kezdve tudatosan a modellszakmára készült, 16 évesen már profi és keresett divatszakember volt. Sokáig foglalkozott az énekléssel is, 2001-ben Ő hívta életre a Blue-t, amivel hónapok alatt meghódították egész Európát.

Simon közben másfelé is kacsingatott: szerepet kapott többek között a Játszik még a szív című felejthető moziban is, három éve pedig a világ legszexisebb férfijává választotta az egyik női magazin. Amint felszínre kerültek a feszültségek a Blue tagjai között, Simon rögtön elkezdett dolgozni első szólóalbumán. A Sanctuary 2005. őszén jelent meg, és első kislemezét, a No Worries-t a mai napig tisztességesen tolják az európai rádiók (a Kiss Fm-nek például annyira tetszett a dal, hogy másfél éve rendszeresen játszotta háromszor egymás után).

Simon Webbe - 28 éves Simon Webbe

Webbe új korongja, a Grace január 31-én került a boltokba. A lemez érzelmes zenei világa - az elsőhöz hasonlóan - az R&B és a soul elemeit vegyíti némi blues-zal, és garantált kikapcsolódást nyújthat mindenki számára.

Juhász Gergely

2007. 03. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 03. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

28 éves Simon Webbe cikk képei
Simon Webbe - 28 éves Simon WebbeSimon Webbe - 28 éves Simon WebbeSimon Webbe - 28 éves Simon Webbe