Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Júniusban jön Rihanna új albuma

Rihanna - Júniusban jön Rihanna új albuma

Ez a nő rendesen felkavarta az RNB unalmas állóvizét, ráadásul igen nagy köze van mentora, Jay-Z és Beyoncé szakításához is. A barbadosi szépség harmadik albuma június 5-én jelenik meg, ennek első kislemezdalát Amerikában a múlt héten mutatták be.

Shut Up And Drive

Rihanna vadonatúj dala, az Umbrella március 29-én délután ötkor debütált a legnagyobb amerikai rádiókban, beharangozván a hölgy új, szám szerint harmadik albumát. Az egyelőre cím nélküli korong június ötödikén kerül a boltokba, a produceri feladatokat továbbra is a nagyágyú Jay-Z látja el.

Rihanna-ra érdemes odafigyelni, hiszen a hölgy teljesen új színt vitt az RNB hangzásvilágába. Karrierje kezdetén mindenki azt hitte, hogy a Def Jam istálló egy Beyoncé-alteregót farag belőle, ám nem így lett. A Music Of The Sun a világon mindenhol letarolta a listákat, ráadásul bebizonyosodott, hogy Rihanna-ban sokkal több van, mint Beyoncé néhol unalomba fulladó rythm&blues dalaiban.

Rihanna - Júniusban jön Rihanna új albuma

Az is figyelemreméltó, hogy második korongja a Billboard albumlistán a második helyig jutott, így a júniusban megjelenő új anyag nagy valószínűséggel az idei nyár egyik legnagyobb kedvence lesz. Rihanna egyébként sosem akart elődje és példaképe, Beyoncé babérjaira törni, ennek ellenére régóta intim viszonyt folytat mentorával. A titkos kapcsolatra tavaly ősszel derült fény, nagy valószínűséggel ez vezetett Knowles és Jay-Z szakításához is. Az új album első dalát, az Umbrella-t várhatóan heteken belül megismeri az európai közönség is.

Juhász Gergely

2007. 04. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 12. 27. 15:17
Mi van ? Milyen szakítás hü..e vagy . Éljen bee és rihanna

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Júniusban jön Rihanna új albuma cikk képei
Rihanna - Júniusban jön Rihanna új albumaRihanna - Júniusban jön Rihanna új albumaRihanna - Júniusban jön Rihanna új albumaRihanna - Júniusban jön Rihanna új albuma