Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Indul Ákos remixversenye!

Ákos - Indul Ákos remixversenye!

Egy dedikarekorddal startolt Ákos új maxija, a Minden most kezdődik el: múlt pénteken – március 30-án – öt órán át osztotta az aláírásokat Ákos Pécs városában. Az új kislemez megjelenésével együtt pedig egy remixverseny is kezdetét veszi.

Mint már korábban hírül adtuk, Ákos március 30-án egy új maxit jelentetett meg legutóbbi Még közelebb című stúdióalbumáról, mely hosszú évek után az első kereskedelmi forgalomba is kerülő kislemeze. A Minden most kezdődik el című maxi megjelenésének apropójából és a hamarosan útnak induló Még Közelebb Turné 2007 kapcsán a turnényitó városban, Pécsett egy nagyszabású dedikálást szerveztek, ahol is nem kevesebb mint öt órán át osztotta az aláírásokat Ákos, ezzel pedig egy újabb rekordját sikerült megdöntenie, vidéken ezidáig ennyi időt még nem dedikált. Sőt a hírek szerint kereskedelmi szempontból is erősen rajtolt a kislemez, állítólag alig két nap leforgása alatt négyezer példány került ki a boltokba. Nem kis eredmény ez a szinte egyáltalán nem funkcionáló kislemezpiacon, ahol már pár száz eladott példány is kimagaslónak számít. A Minden most kezdődik el maxija számos különlegességet is rejt: DualDisc formátumának köszönhetően nagyobb zenei és képi anyaggal bír, így a dal hat verziója került fel a korongra, a DualDisc DVD oldalán pedig a koncertklip, egy akusztikus előadás, valamint a dal vonósfelvételei során rögzített pár perces dokumentumfilm is helyet kapott. Az igazi meglepetés mégis csak a dalhoz kapcsolódó remixpályázat, melyhez a szerzemény valamennyi hangsávját megtalálhatjuk a maxin. A remixpályázatra bármely lelkes zenerajongó elkészítheti saját verzióját a dalból, műfaji megkötés nélkül. A kitűzött határidőig azaz 2007. június 15. éjfélig beérkező műveket pedig az Ákos-zenekar tagjai fogják elbírálni: a győztes egy Roland MC-808 Sampling Grovebox modullal lesz gazdagabb. A verseny további szabályait a maxi DVD oldalán találhatjátok meg.

Ákos - Indul Ákos remixversenye!

A Még Közelebb Turné 2007 kezdete előtt a tervek szerint még Zalaegerszeg városába is ellátogat egy vidéki dedikálásra: a koncertsorozat április 20-án Pécsett veszi kezdetét, majd 28-án Veszprémben, május 5-én Kecskeméten, 11-én pedig Zalaegerszegen folytatódik. A tavaszi turnézáróra pedig május 19-én a budapesti ÚJ Syma rendezvénycsarnokban kerül sor.

Fotók: Tyukodi László/FalconMedia

fkriszta

2007. 04. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Indul Ákos remixversenye! cikk képei
Ákos - Indul Ákos remixversenye!Ákos - Indul Ákos remixversenye!Ákos - Indul Ákos remixversenye!