Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zanzibar megakoncert Cegléden

Zanzibar - Zanzibar megakoncert Cegléden

A tavalyi ceglédi megabulit kívánja megismételni a Zanzibar csapata április 13-án, pénteken a városi sportcsarnokban. Előzenekar a Krízis és az AngelEyez lesz. Sőt egy meglepetésvendéget is várnak a Junkies-os Szekeres Andris személyében.

" Ismét hatalmas apparátussal készülünk a bulira "– árulta el a csapat gitárosa, Sidi. - Az Omega Sound and Light csapatával karöltve már hetek óta tervezzük a hang, fény és egyéb látványelemeket. Igyekszünk mindenre odafigyelni, hiszen sok szempontból számunkra ez mégiscsak az év bulija lesz. Nem titok, tavaly óta hagyományt szeretnénk csinálni ebből a hatalmas rendezvényből!

Zanzibar - Zanzibar megakoncert Cegléden

Kapunyitás 18:30-kor lesz, majd színpadra lép a Krízis és az AngelEyez, végül következik a kétórás Zanzibar koncert. A koncertnek sztárvendége is lesz, méghozzá Szekeres András. A Junkies és a Stereomilk frontemberével három dalt adnak elő.

A jegyárusítás már javában tart. A belépő elővételben 1.200, a koncert napján 1.500 forintba kerül. Kapható a ceglédi sportcsarnok jegypénztárában, a ceglédi Alexandra könyvesboltban illetve a Ticketportal irodáiban (www.ticketportal.hu).

2007. 04. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Bagoly, Cláry 2007. 04. 10. 10:20
Szisztok! Szerintem nagoyn szuper,hogy hagyományt szeretnének teremteni a koncertekkel. Remélem a következőre el is tudok majd menni. Amúgy minden ott lévőnek jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást. Bagolyka

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zanzibar megakoncert Cegléden cikk képei
Zanzibar - Zanzibar megakoncert CeglédenZanzibar - Zanzibar megakoncert Cegléden