Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új R. Kelly album májusban

R Kelly - Új R. Kelly album májusban

Minden idők egyik legnagyobb pedofilbotrányának főszereplője tavasz végén új lemezzel jelentkezik. R. Kelly-t továbbra is nagy erőkkel figyeli a rendőrség, még a stúdió körül is szaglásztak a friss dalok felvételekor. A Double Up május 29-én jelenik meg.

Robert Kelly ráadásul olajat tett a tűzre, hiszen miközben milliók várják a hosszú évek óta húzódó, egyre kilátástalanabb pedofilügy másodfokú ítéletét, Ő a legnagyobb botrányhősökkel dolgozott együtt. Az új korongra készített például egy sokatmondó, "Blow It Up" című dalt azzal a Young Jeezy-vel, akit fél éve sitteltek le jogosulatlan fegyverhasználat miatt. A vendégművészek között feltűnik még Snoop Dogg, T.I. és Kanye West is.

R Kelly - Új R. Kelly album májusban

A Double Up az ígéretek szerint ütős folytatása lesz a 2005-ös TP.3 Reloaded című korongnak, aminek promózását egyébként joggal nehezítette egy bírósági határozat. Ennek értelmében R. Kelly - mivel pedofília vádjával eljárás folyik ellene - még munkája miatt sem hagyhatja el az Egyesült Államok területét. A bíróság így is kegyes volt hozzá, hiszen a botrány csúcspontján (mikor megcáfolhatatlan videofelvételek kerültek elő az énekes kamerájából) még azt szerették volna elérni, hogy R. Kelly ne tehesse ki a lábát Chicago-ból.

R Kelly - Új R. Kelly album májusban

A sztár ügye egészen 1994-ig nyúlik vissza, ekkor kötött házasságot az akkor mindössze 15 éves Aaliyah-val. Már ekkor is óriási volt a felháborodás, ám az igazi feketeleves csak ezután következett: az ügyészség kezébe került egy felvétel, melyen R. Kelly egy akkor 14 éves lánnyal szeretkezik. Ráadásul a sajtóbotrány után több újabb áldozat is jelentkezett, akik pedofíliával vádolták az énekest.

Az új album május 29-én kerül a boltokba. Első kislemezdala, az I'm Flirt hamarosan látható lesz a zenetévék műsorán.

Juhász Gergely

2007. 04. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új R. Kelly album májusban cikk képei
R Kelly - Új R. Kelly album májusbanR Kelly - Új R. Kelly album májusbanR Kelly - Új R. Kelly album májusban