Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vízágyúval lőtték a No thanx-et

No Thanx - Vízágyúval lőtték a No thanx-et

A No thanx fiainak második klipforgatásán erőnlétükről voltak kénytelenek tanúbizonyságot tenni, ugyanis kaptak hideget, meleget bőven. Egyik pillanatban vízágyúval lőtték őket, majd pedig minden lángolt körülöttük.

Leforgatta második videoklipjét a No thanx. A tini bálványok hihetetlen vagányságukról tettek tanúbizonyságot, ugyanis szó nélkül állták a kellemesnek egyáltalán nem mondható vízágyúzást, míg a következő pillanatban lángolt körülöttük minden.Indián, a klip rendezője elmesélte, a fiúk messze túlteljesítették várakozásait, hisz az első videohoz képest rengeteget fejlődtek színészileg, s a kamera előtt is teljes természetességgel mozogtak.

No Thanx - Vízágyúval lőtték a No thanx-et

A pozitív és negatív ellentétpár a tűz és a víz formájában jelenik meg. A klip technikai hátterét gondosan előkészítették, hogy minden profin működjön, s baleset nélkül „túléljék” a forgatást.

- Külön esésgyakorlatot tartottunk a fiúknak, ugyanis egy sosem használt medencében vettük fel a vízágyús jeleneteket – folytatta Indián. – Kicsit féltünk, hogy a srácok nehogy megvágják magukat a medencében lévő törött csempékkel, ezért külön gyakoroltuk velük, hogyan essenek el. Kifejezetten meg voltam velük elégedve, tényleg profik voltak.

A klipforgatás időpontja és helyszíne hogy-hogy nem a rajongók körében is köztudott volt, így a felvételen többtucat tini lány jelent meg kamerás mobiltelefonjaikkal, s csak ácsingóztak a srácok után. Aztán jött csak a hidegzuhany – a fiúkat ugyanis egyesével lőtték a vízsugárral, s az egyiküknél elpattant a gumicső, így az egész stáb, a rajongók, a jelenlévők, mindenki csurom víz lett. A fiúk pedig jobb híján a folyosóra teregették csöpögő ruháikat a lányok legnagyobb örömére.

2007. 04. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Destroyer 2007. 04. 04. 20:56
Remélem kaptak egy tüdőgyulladást és szépen lassan beledöglenek.
Dzsuc 2007. 04. 05. 17:52
Hogy lehetsz ekkora bunkó? Még ha utálod is őket,akkor se írj le ilyet... Egyébként érdekes,hogy annyian utálják őket,mégis milyen rövid idő alatt sokra vitték és hatalmas rajongótáboruk van! Nah ezen gondolkozzál inkább!
Dzsuc 2007. 04. 05. 17:53
Már nagyon várom az új klipet! Remélem legalább olyan jó lesz,mint az első;)
ati 2007. 04. 06. 10:10
hátth.... nagyon is igazad van Dzsuc! mivel ők tizenévesen többet értek el mint a vele egykorúak!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Vízágyúval lőtték a No thanx-et cikk képei
No Thanx - Vízágyúval lőtték a No thanx-etNo Thanx - Vízágyúval lőtték a No thanx-et