Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mariah Carey filmet forgat és örökbefogad

Mariah Carey - Mariah Carey filmet forgat és örökbefogad

Izgalmas időszak elé néz a sikeres énekesnő: Őt is utolérte az örökbefogadási láz, hamarosan a szárnyai alá vesz egy mexikói árvát. Azután pedig a filmvásznon is feltűnik, méghozzá a Tennesse című moziban.

Aaron Woodley rendezőnek régóta szimpatikus az énekesnő, de nem titkoltan akkor figyelt fel rá igazán, amikor márciusban felfedte bájait a Playboy hasábjain. Mariah Carey egy countryénekesnőt alakít majd, aki brutális férje elől menekül keresztül-kasul Amerikán, és végül Nashville-ben talál menedéket.

A produkcióban természetesen kamatoztatták Carey énektudását, hiszen a filmben felcsendül Right To The Dream című dala is. A Tenesse-t Amerikában augusztusban mutatják be, nálunk legkésőbb szeptemberig kell várni a premierre.

Mariah Carey - Mariah Carey filmet forgat és örökbefogad

Addig viszont garantáltan hallunk még Mariah Carey-ről, hiszen Angelina Jolie és Madonna után Ő is szeretne örökbe fogadni egy árva kisgyermeket. Már ki is nézett magának egy mexikói csöppséget, akit tervei szerint még nyár előtt hazaivhet.

Juhász Gergely

2007. 04. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mariah Carey filmet forgat és örökbefogad cikk képei
Mariah Carey - Mariah Carey filmet forgat és örökbefogadMariah Carey - Mariah Carey filmet forgat és örökbefogadMariah Carey - Mariah Carey filmet forgat és örökbefogadMariah Carey - Mariah Carey filmet forgat és örökbefogad