Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Sugababes után szólóban Mutya Buena

Mutya Buena - A Sugababes után szólóban Mutya Buena

A várakozásoknak megfelelően Mutya Buena az első, aki elindítjta szólóprojectjét a Sugababes-ből való kiválás után. A dolog pikantériája, hogy az énekesnő anno azért szállt ki az együttesből, mert elege volt az éneklésből... Első albuma júliusban jelenik meg.

Rosszindulatú pletykák szerint Mutya már három éve elkezdett dolgozni önálló lemezén - vagyis jóval azelőtt, hogy kiszállt volna a lányok mellől. A Sugababes egy időben fennen hangoztatta, hogy rendkívül jó az összhang a tagok között, ehhez képest az utóbbi években rengeteg volt a csapaton belüli konfliktus.

Az ellenségeskedés és fúrás-faragás végül odáig vezetett, hogy tavaly októberben a Sugababes eredeti felállásának utolsó tagja, Keisha is bemondta a helósziát. Persze azonnal megindultak a találgatások, hogy a lányok elkezdik ápolgatni önálló karrierjüket, és így is lett. Mutya Buena már dobott egy nagyot pár hónapja a George Michael-lel közös This Is Not Real Love-val, amivel első szólóalbumát is ügyesen bepromózta.

Mutya Buena - A Sugababes után szólóban Mutya Buena

Debütáló nagylemeze várhatóan júliusban kerül kereskedelmi forgalomba. Ami nagyon érdekes, az az, hogy eddig nagyon kevés dal készült el, ráadásul az ex-cukorbaba több feldolgozást is énekel - vagyis nagy valószínűséggel nem a tervezett tempóban halad a munka, sőt...

Az eddig kiszivárgott tracklista a következő:

Just A Little Bit
Out Of Control
Suffer For Love
Strung Out
Real Girl
Naïve

A tervek szerint az új korongról elsőként Lenny Kravitz '91-es atomslágerének, az It Ain't Over Til It's Over-nek átiratát kezdik nyomni a rádiók, beharangozván a júliusban megjelenő korongot.

Juhász Gergely

2007. 04. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
nuni 2007. 04. 05. 19:46
ez jó
Vendég 2007. 07. 25. 17:46
szar
Vendég 2007. 09. 21. 14:07
Nagyon jó az album! ha többet szeretnél olvasni róla, akkor: http://mutya-buena.extra.hu!
Vendég 2008. 01. 28. 0:44
Király!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Sugababes után szólóban Mutya Buena cikk képei
Mutya Buena - A Sugababes után szólóban Mutya BuenaMutya Buena - A Sugababes után szólóban Mutya BuenaMutya Buena - A Sugababes után szólóban Mutya Buena