Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fergie drogdílerként kezdte

Fergie - Fergie drogdílerként kezdte

Nem múlik el úgy nap, hogy ne olvasnánk valami megdöbbentőt a Black Eyed Peas pacsirtájáról. Tegnap Fergie múltjának újabb sötét foltjáról hullt le a lepel: kiderült ugyanis, hogy az énekesnő pályája drogdílerként indult, amire majdnem csúnyán ráfizetett.

Fergie minden áldott nap ad valami rágcsálnivalót az újságíróknak. Még el sem ült a drogos múltjáról szóló botrány, amikor annyira részegre itta magát a Los Angeles-i reptéren, hogy nem engedték felszállni az Európába tartó gépre. Sőt: pár napja beismerte, hogy régen nagyos sok leszbikus kapcsolata volt.

Máris itt az újabb hidegzuhany: kiderült ugyanis, hogy jóval a Black Eyed Peas-be való belépése előtt Ferguson kisasszony bizony drogdílerként kereste kenyerét. Az énekesnő ekkor szokott rá a kokainra, a két lövés közti üresjáratban pedig általában whisky-vel szórakoztatta magát. Szóval ez volt az az időszak, amikor Fergie teljesen szétcsúszott, de egy nagyon durva malőr ráébresztette, hogy ennek az életnek nincs jövője.

Fergie - Fergie drogdílerként kezdte

Egy rosszul elsült balhé után ugyanis az egyik vevője - aki nem volt elégedett a kokain tisztaságával - pisztolyt szegezett az énekesnő fejéhez, és majdnem meghúzta a ravaszt.

Fergie ezután jó útra tért, bár állítása szerint - idézve szavait - "néha még ma is becsúszik egy kis kokó". A szépségnek mindenesetre mostanában nincs oka panaszra: Glamorous című dala hetekig vezette az amerikai listát, jelenleg pedig a második helyen áll Akon mögött.

Juhász Gergely

2007. 04. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fergie drogdílerként kezdte cikk képei
Fergie - Fergie drogdílerként kezdteFergie - Fergie drogdílerként kezdteFergie - Fergie drogdílerként kezdteFergie - Fergie drogdílerként kezdte