Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gáspár Laci barátságos meccsen győzedelmeskedett

Gáspár Laci - Gáspár Laci barátságos meccsen győzedelmeskedett

Gáspár Laci bebizonyította, nemcsak zenélni tud kitűnően, de a kosárlabdában is megállja a helyét. Az énekes ugyanis egy barátságos mérkőzésre hívta ki anyacsatornájának hírességeit. Nem kisebb nevek öltöttek kosárlabdamezt, mint Azurák Csaba, Szebeni István, Pachmann Péter vagy a TV2 sajtófőnöke, Lóránt Gergely. A nagy csatában végül a válogatott kosaras Mészáros Zalánnal és Kósa L. Adolffal kiegészült Gáspár Laci-team győzedelmeskedett.

Gáspár Laci a néhány napja megjelent új lemeze, az És mégis forog a Föld kapcsán hívta ki egy közös meccsre a TV2 csapatát. A kosárgálát nem elsősorban saját szórakoztatásukra szervezték, sérült gyerekeknek játszották a meccset, az énekes ugyanis minden egyes eladott lemeze után a bevétel egy százalékát a Magyar Mozgáskorlátozottak Sportszövetsége Alapítványnak szánja.

Gáspár Laci - Gáspár Laci barátságos meccsen győzedelmeskedett

A meghívott sztárok először még azt hitték, hogy talán csak egy laza bemutató meccsről lesz szó, végül azonban egy nagyon izgalmas profi csata kerekedett ki belőle.Laci hetek óta készült a mérkőzésre, Várkonyi Attila és Kiss Lenke korábbi válogatott játékos segítségével. A rendkívül szoros meccset végül egy utolsó hárompontos döntötte el, ezzel Gáspár Laci és csapata nyerte a sztárkosárladba meccset.

Mindkét csapatban játszottak korábbi vagy mostani igazolt játékosok" – mondta a frissen kosárlabdásnak avatott énekes. - "Mindenki komolyan vette a meccset, Azurák Csabáék ellen élmény volt pályára lépni. Nagyon hálás vagyok a nekik, hogy azonnal igent mondtak felkérésünkre, hogy rengeteg elfoglaltságuk mellett szakítottak időt ők is a jótékony célú eseményre. Örülök, hogy nyertünk, de persze nem ez volt a lényeg. Az sokkal inkább, hogy a lemez bevételének egy részével segíteni próbálunk a mozgáskorlátozottaknak, ráadásul a külön erre az alkalomra készült mezeket később elárverezzük. Ha ezzel segíthetünk, akkor már megérte."

Gáspár Laci - Gáspár Laci barátságos meccsen győzedelmeskedett

TV2 csapata is kitett magáért. Pachmann Péter, Azurák Csaba és Szebeni István a mérkőzés elején több pont előnybe kerültek. Végül azonban a válogatott kosarassal, Mészáros Zalánnal és az exjátékos Kósa L. Adolffal felálló Gáspár-csapat nyert. A jótékonysági eseményen azonban nem a harci szellem, sokkal inkább a jókedv uralkodott, díjat pedig a vesztes csapat kapott: Laci egy hatalmas pezsgővel köszönte meg anyacsatornájának azt, hogy elfogadták a kihívást, és ezzel támogatták a mozgáskorlátozottakat is.

2007. 04. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 20. 9:48
SZERETLEK SZEBENI ISTVÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gáspár Laci barátságos meccsen győzedelmeskedett cikk képei
Gáspár Laci - Gáspár Laci barátságos meccsen győzedelmeskedettGáspár Laci - Gáspár Laci barátságos meccsen győzedelmeskedettGáspár Laci - Gáspár Laci barátságos meccsen győzedelmeskedett