Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Minden idők egyik legnagyobb botrányát kavarta Lily Allen

Lily Allen - Minden idők egyik legnagyobb botrányát kavarta Lily Allen

Március 30-án San Diegoban Lily Allen újra kitett magáért. Az énekesnő hullarészegen állt színpadra, folyamatosan káromkodott, beszólt a joggal elégedetlenkedő közönségnek, és még George Bush-nak is megmondta a magáét.

Órákig tartó italozással melegített San Diego-i fellépésére Lily Allen. A női Robbie Williamsnek becézett hölgy a koncert kezdetekor olyan merevrészeg volt, hogy csak zenekarának tagjai tudták felsegíteni a színpadra. Ennek ellenére a buli jó hangulatban kezdődött, de a második dal után szó szerint elszabadult a pokol.

A nézőtér első soraiból többen is kiszúrták, hogy Lily alig áll a lábán, ráadásul egyre hamisabban énekel, és hamar kinyilvánították nemtetszésüket. Allen kisasszony viszont nem hagyta magát: melegebb éghajlatra küldte rajongóit, aztán másokat is elkezdett szidni.

Lily Allen - Minden idők egyik legnagyobb botrányát kavarta Lily Allen

Többek között George Bush-t, akit nemes egyszerűséggel "seggfej"-nek nevezett, de Tony Blair-t is hasonló jelzőkkel illette. A szervezők végül idő előtt leparancsolták a a sztárt a színpadról és véget vetettek a botrányos koncertnek. Az ügynek várhatóan folytatása is lesz, hiszen a San Diego-i buli felelősei pert fontolgatnak Lily ellen.

Juhász Gergely

2007. 04. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2007. 04. 11. 13:14
Hát ez nagyon gáz: valaki befut egy-két dallal, aztán királynak képzeli magát. Mondjuk én Lily Allent és Joss Stone-t nem sokra tartom, mert az ilyen komzumpopból meg konzum r&b-ből 12 pontosan egy tucat. Igaz, a magyar felhozatal - tisztelet a kivételnek - éppilyen szar, jellegtelen tucatzene.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Minden idők egyik legnagyobb botrányát kavarta Lily Allen cikk képei
Lily Allen - Minden idők egyik legnagyobb botrányát kavarta Lily AllenLily Allen - Minden idők egyik legnagyobb botrányát kavarta Lily AllenLily Allen - Minden idők egyik legnagyobb botrányát kavarta Lily Allen