Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szólóalbumon dolgozik Noel Gallagher

Noel Gallagher - Szólóalbumon dolgozik Noel Gallagher

Az Oasis várva-várt visszatérését 2008-ra ígérték, Noel Gallagher azonban felülírhatja az együttes terveit. A frontember ugyanis bejelentette: régóta dédelgetett álmát váltja valóra, és még idén szólókarrierbe kezd.

Egyelőre még korai az Oasis széteséséről beszélni, de kétségtelen, hogy Noel bejelentése a legváratlanabb pillanatban jött. A zenekar ugyanis tíz éve semmi érdemlegeset nem csinál - csak a tagok csinálnak hülyét saját magukból. Liam Gallagher például 2003-ban mutatott néhány dalötletet bátyjának, aki viszont egyáltalán nem volt elragadtatva azoktól, és egy tévéinterjúban "unintelligens hülye barom"-nak nevezte öccsét.

Noel Gallagher - Szólóalbumon dolgozik Noel Gallagher

Az Oasis 2008-ra tervezett visszatérését a tervek szerint egy nagyszabású világkörüli turné kíséri majd, Noel az addig hátralévő űrt szeretné kitölteni első szólóalbumával. Gallagher régóta kacérkodik a szólókarrier ötletével, a végső elhatározás pedig akkor fogalmazódott meg benne, amikor elkezdett dolgozni az új Oasis dalokon. Öt tracket ugyanis egyszerűen nem tudott befejezni és beilleszteni az Oasis arculatába, így inkább a saját ízlése szerint formálta őket.

"A testvérem, Liam új dalötletei mostanában nagyon jók, néhány közülük egyszerűen brilliáns. Viszont nem mi ketten alkotjuk az Oasist, kicsit besokalltam azon, hogy mindig nekem kell várnom másokra. De amikor leülünk megbeszélni a jövőt, Gam és Andy pedig mindig azt kérdezik: Mikor csinálunk végre valamit?, akkor nekem is kinyílik a bicska a zsebemben. Ezért döntöttem el, hogy saját lemezt készítek" - nyilatkozta Noel Gallagher.

Juhász Gergely

2007. 04. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 03. 11. 4:58
album lesz. jön. noel is összevissza beszél. indulatból. részegen. oasis!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szólóalbumon dolgozik Noel Gallagher cikk képei
Noel Gallagher - Szólóalbumon dolgozik Noel GallagherNoel Gallagher - Szólóalbumon dolgozik Noel Gallagher