Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szorul a hurok: börtönbe kerülhet Snoop Dogg

Snoop Dogg - Szorul a hurok: börtönbe kerülhet Snoop Dogg

Megszületett a vádemelés Snoop Dogg ellen. A rapper ügye immár az ügyészség előtt van, a vád illegális drog-és fegyverbirtoklás. A 35 esztendős nagykutya akár négy év börtönbüntetést is kaphat.

Nagyon rosszul áll Snoop szériája. Egy tavaly októberi incidens után - amikor is marihuanát találtak nála egy nemzetközi reptéren - a rendőrség folyamatosan rajta tartja a szemét. Ő viszont balhét balhéra halmoz, ráadásul mindig alpári amatőr módon bukik le.

Pár hónappal ezelőtt például megint találtak nála egy furcsa csomagot a reptéri becsekkolásnál, amire Ő azt mondta: karmesteri pálca. A biztonsági személyzet simán bevette Snoop szövegét, de azért óvatosságból kicsomagolták a poggyászt - amiben csodák csodájára nem pálca volt, hanem egy lőfegyfver.

Ezután jött a stockholmi ügy, amikor is Snoopot ittas vezetés és marihuanafogyasztás miatt tartóztatták le, aztán sorozatos balhéi miatt kitiltották Angliából. A nagykutya joggal aggódik, hiszen a törvények értelmében akár négy év börtönbüntetésre is ítélhetik. A rapper menedzsmentje egyébként ígéretet tett arra, hogy bepótolják a múlt heti budapesti bulit, nagy valószínűséggel Snoop még idén nyáron koncertezik Magyarországon.

Juhász Gergely

2007. 04. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szorul a hurok: börtönbe kerülhet Snoop Dogg cikk képei
Snoop Dogg - Szorul a hurok: börtönbe kerülhet Snoop Dogg