Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hosszú idő után új Simply Red korong

Simply Red - Hosszú idő után új Simply Red korong

Nemrég jelent meg a Mick Hucknall által fémjelzett Simply Red tizedik stúdió albuma, mely a „Stay” címet kapta. A „Simplified” albummal – mely a banda számos legkedveltebb szerelmes dalainak 2005-ös átdolgozásait tartalmazza - egyidőben kezdték el a „Stay” munkálatait, mely tíz vadonatúj dalt tartalmaz, valamint egy kései Ronni Lane dal feldolgozást, a „Debris” c. melankolikus gyöngyszemet, melyet Mick tinédzserkori nagy kedvence volt.

So Not Over You

Az album első fele szemérmetlenül romantikus, ahogy Mick egy mosollyal elismerte „szerelmes dalok, melyek azt tükrözik, ahol most tartok, és aki most vagyok.” Az album címadó dalában és a nyitó „The World And You Tonight”-ban nagyon túláradó és elégedett. Majd folytatva a tavalyi év tesztoszteronnal túlfűtött „Oh What A Girl” című dala után, az album második single-je a „So Not Over You” már a boldogság felé mutat a bánat után. A dalhoz egy igazán szenvedélyes klip is készült, melyet Fokvárosban forgattak.

Az album második felén, „Money TV”, Death of The Cool”, és „Little Englander” című daloknál éles fordulat következik be – „ezek a dalok sokkal fanyarabbak, de az édesség leple alatt” – fűzi hozzá Mick. A „Stay” c. címadó nótáról a következőket nyilatkozta: „Vannak olyan pillanatok a szerelmesek között, amikor egy pillanatnyi gesztus csak úgy hirtelen eszedbe juttatja, hogy mennyire fontos számodra az a személy – vagy szeretnéd, hogy valakivel, csak úgy együtt legyetek, majdnem úgy, mint amikor valakit lefényképezel. Természetesen ez egy álom csupán, de a legtöbb románc a fantázián, a vágyódáson alapul.”

Az új korong szinte mindenhol egyszerre jelent meg Európában, Mick és csapata nem nagyon fog unatkozni az elkövetkező hónapokban, hiszen rengeteg a teendőjük az új anyaggal kapcsolatosan.

Jónap Tamás

2007. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 04. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hosszú idő után új Simply Red korong cikk képei
Simply Red - Hosszú idő után új Simply Red korong