Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Duettet énekel 50 Cent és Michael Jackson

50 Cent - Duettet énekel 50 Cent és Michael Jackson

Máig sokan kételkednek a popkirály ártatlanságában, a zenei világ színe-java viszont egy emberként áll ki Jacko mellett. A pedofíliával vádolt sztár régóta készül a nagy visszatérésre, amiben többek között Chris Brown, Will I Am és 50 Cent is a segítségére lesz.

Nagy erőkkel zajlanak az új Michael Jackson album előkészületei, és amíg a fél világ fintorog Jacko visszatérésén, a barátok és zenésztársak egymásnak adják a kilincset a stúdióban. A visszatérő Jacko-korong legnagyobb durranása kétségkívül a 50 Cent-tel közös dal lesz, melynek a két zenész találóan a Trial Of The Century (Az évszázad pere) címet adta.

"Bárki bármit mond, Michael az egyik legnagyobb sztár a világon. Számomra óriási megtiszteltetás vele dolgozni, Ő az egyik legnagyobb példaképem. Évek óta nem csinált új lemezt, mégis mindenki róla beszél" - nyilatkozta Curtis.

50 Cent - Duettet énekel 50 Cent és Michael Jackson

Rajta kívül Akon, Chris Brown, valamint a Black Eyed Peas frontembere, Will I Am is ír egy-egy dalt Michael Jackson visszatérő albumára. A korong valószínűleg 2008 tavaszán kerül a boltokba.

Juhász Gergely

2007. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Duettet énekel 50 Cent és Michael Jackson cikk képei
50 Cent - Duettet énekel 50 Cent és Michael Jackson50 Cent - Duettet énekel 50 Cent és Michael Jackson50 Cent - Duettet énekel 50 Cent és Michael Jackson