Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Készül Mario új lemeze

Mario - Készül Mario új lemeze

Nem véletlenül tűnt el a nyilvánosság elől Mario Barrett, az énekes-dalszerző ugyanis óriási dobásra készül. Legújabb albumán igazi nagyágyúk dolgoznak: Akon, a Neptunes és Timbaland is feltűnik a júliusban megjelenő korongon.

Mario nevét a Let Me Love You című debütáló kislemeze után ismerte meg a nagyvilág három éve, de a fiatalember nagyon régóta tevékenykedik a popszakmában. Rendkívül tehetséges dalszerző, Ő tanította például Ne-Yo-t, dolgozott Rihanna-val, megfordult Akon stúdiójában, de Mary J Blige legutóbbi korongjához is sok köze van.

Mr. Barrett nyáron végre új albummal jelentkezik, és ezúttal Őt segítették ki a legnagyobb sztárok. Lemezén ugyanis feltűnik majd Will I Am a Black Eyed Peas-ből, a Neptunes, Timbaland, Dr. Dre és Akon is.

Mario - Készül Mario új lemeze

"Szándékosan dolgozom több szerzővel, azt szeretném, hogy nagyon színes legyen az anyag. Szerencsére mindenki lelkiismeretesen teszi a munkáját, szóval nem fog elmaradni az eredmény" - mondta Mario, aki július 17-én dobja piacra új korongját Go címmel. Az első kimásolt kislemez valószínűleg a Breathe lesz, amit a tervek szerint a Crying out követ majd.

Juhász Gergely

2007. 04. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Készül Mario új lemeze cikk képei
Mario - Készül Mario új lemezeMario - Készül Mario új lemezeMario - Készül Mario új lemeze