Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Novemberben jön Madonna új albuma

Madonna - Novemberben jön Madonna új albuma

Egy emberként várja az egész világ Madonna új albumát. A korongon a két nagyágyú, Pharrel Williams és Timbaland dolgozik, dalszerzőként pedig Justin Timberlake is beszáll a munkába. 2008 megint Madonna éve lesz.

A világ leghíresebb énekesnője egy perc pihenőt sem ad saját magának. Legutóbbi, Confessions On The Dancefloor turnéjával minden idők legnagyobb koncertbevételét könyvelhette el, és már régóta dolgozik új lemezén is.

Ami érdekes, hogy ezúttal javarészt másokra hagyta a dalírást. Timbaland demóira már első hallás után azonnal rábólintott, Justin Timberlake-kel pedig a múlt héten vonultak stúdióba Londonban.

Madonna - Novemberben jön Madonna új albuma

A popdíva várhatóan most is igyekszik majd elejét venni annak, hogy az új dalok jóval a megjelenés előtt felkerüljenek az internetre. Eme próbálkozása sajnos a Confessions On The Dancefloor esetében is kudarcba fulladt, sőt: az American Life című album megjelenésekor akkora volt a botrány, amekkorát még nem látott a világ. A hackerek ugyanis ügyesebbek voltak Madonna rendszergazdáinál.

Madonna - Novemberben jön Madonna új albuma

Mint ismeretes, az énekesnő technikusai akkor felülírták a megosztó siteokon fellelhető összes új illegális Madonna dalt, és a helyükre feltöltötték a sztár üdvözlőszövegét: "Hello, Madonna vagyok. Ahelyett, hogy illegálisan letöltenéd a dalaimat, inkább vásárold meg az új lemezemet".

A hackereknek több sem kellett: feltörték Madonna hivatalos weblapját, a www.madonna.com-ot, és mp3 formátumban feltöltötték az oldalra az American Life összes dalát, jóval a korong megjelenése előtt. Reméljük, ez idén nem fog megismétlődni: novemberben jön Madonna vadonatúj albuma.

Juhász Gergely

2007. 04. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Novemberben jön Madonna új albuma cikk képei
Madonna - Novemberben jön Madonna új albumaMadonna - Novemberben jön Madonna új albumaMadonna - Novemberben jön Madonna új albumaMadonna - Novemberben jön Madonna új albuma