Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szenzáció! Öt év után végre meglesz Jam Master Jay gyilkosa?

Jam Master Jay - Szenzáció! Öt év után végre meglesz Jam Master Jay gyilkosa?

2002 óta megállás nélkül nyomoz az amerikai rendőrség és az ügyészség Jam Master Jay gyilkosa után. Fordulathoz érkezett az ügy, a hatóságok ugyanis megnevezték az egyik elkövetőt. Szorul a hurok.

Ronald "Tenad" Washington-nak hívják azt a férfit, aki a nyomozás eddigi adatai alapján biztosan részt vett a legendás Run DMC frontemberének kivégzésében 2002-ben. Az amerikai hatóságok rendkívül optimisták, hiszen nagy valószínűséggel hamarosan az egész bandát lekapcsolják.

Ami még bizakodásra adhat okot, hogy Tenad-ot közben több bűncselekménnyel is összefüggésbe hozták, állítólag a 2Pac elleni 1996-os merénylethez is sok köze volt. Ha tehát a nyomozás sikerrel jár, akár mindkét ügy végére pont kerülhet és kiderülhet végre, kik tették el láb alól a zenetörténelmi jelentőségű rappereket.

Jam Master Jay - Szenzáció! Öt év után végre meglesz Jam Master Jay gyilkosa?

Jam Master Jay-t 2002. október 30-án este fél nyolckor saját stúdiójában érte a gyilkos találat. A Run DMC egyik alapító tagja éppen egy új felfedezettjének dalain dolgozott, amikor az eldördült két lövésből az egyik fejen találta, és azonnal végzett vele.

Juhász Gergely

2007. 04. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 04. 27. 16:25
haverrr...REST IN PEACE

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szenzáció! Öt év után végre meglesz Jam Master Jay gyilkosa? cikk képei
Jam Master Jay - Szenzáció! Öt év után végre meglesz Jam Master Jay gyilkosa?Jam Master Jay - Szenzáció! Öt év után végre meglesz Jam Master Jay gyilkosa?Jam Master Jay - Szenzáció! Öt év után végre meglesz Jam Master Jay gyilkosa?