Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vetkőzik a Girls Aloud szexi énekesnője

Girls Aloud - Vetkőzik a Girls Aloud szexi énekesnője

A 25 éves Sarah Harding végre beadta a derekát: alsóneműket és fürdőruhákat fog reklámozni. A Girls Aloud idei koncertnaptára betelt, a lányok a csúcson vannak, de a zene mellett a modellszakmában is nagy sikert jósolnak nekik.

Sarah a múlt héten repült Miamiba, egy méregdrága luxusjachton került sor a fotózásra. A Girls Aloud énekesnőjének egyébként nem ez volt az első ilyen ajánlata, de a szőkeség szerette volna kivárni a legelőnyösebb szerződést.

Úgy látszik, most rámosolygott a szerencse: a portfólióért ugyanis 100.000 fontot, vagyis körülbelül 36 millió Ft-ot kapott. A képeket látva pedig több cég is elkezdett érdeklődni Sarah iránt, úgyhogy a szépségnek nagy valószínűséggel nem ez volt az utolsó ilyen munkája.

Girls Aloud - Vetkőzik a Girls Aloud szexi énekesnője

A Girls Aloud ráadásul most ért el sikerei csúcsára, április elején ugyanis a lányok toronymagasan vezették az európai lemezeladási listát.

Juhász Gergely

2007. 04. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vetkőzik a Girls Aloud szexi énekesnője cikk képei
Girls Aloud - Vetkőzik a Girls Aloud szexi énekesnőjeGirls Aloud - Vetkőzik a Girls Aloud szexi énekesnőjeGirls Aloud - Vetkőzik a Girls Aloud szexi énekesnője