Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vetkőzik a szólóalbumáért Kelly Rowland

Kelly Rowland - Vetkőzik a szólóalbumáért Kelly Rowland

Beyoncé régóta mondogatja, hogy szögre akasztja a mikrofont és színészkedni szeretne, így nem véletlen, hogy Kelly Rowland épp most hozza ki önálló albumát. A fekete szépség ügyesen promózza a lemezt: ízelítőként ledobta a ruháit egy férfimagazinnak.

Sokakban csak a Nelly-vel közös Dilemma után tudatosult, hogy ki is valójában Kelly Rowland. A Destiny's Child egykori bombázója - aki egyébként februárban töltötte be a huszonhatot - jó sokat dilemmázott a szólókarrier gondolatával, de végül csak belevágott.

Az első elképzelések szerint Beyoncé és Jay-Z bábáskodásával készült volna a korong, de ezt az ötletet végül elvetetették, nehogy nagyon hasonlítson az anyag a Destiny's Child-ra. Ami biztos: Rowland júliusban megjelenő lemezén énekel majd Ciara, Eve és Snoop Dogg is. Az énekesnő a premierig sem vesztegeti az idejét: zseniális promóciós képsor készült róla, amit ráadásul jó pénzért vásárolt meg egy amerikai magazin.

Kelly Rowland - Vetkőzik a szólóalbumáért Kelly Rowland

Kellyre rá is fér a szerencse, hiszen vőlegénye, a futballista Roy Williams tavaly nyáron az esküvőjük előtt egy nappal szakított vele... Az idei nyár remélhetőleg szerencsésebb lesz ennél. Július közepén jön a hölgy új albuma, a Ms Kelly.

Juhász Gergely

2007. 04. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
bogi 2007. 05. 04. 15:42
Sziasztok! Majus 8-an megyek a baratnommel Bécsbe a Beyonce koncertre, ha akad koztetek olyan, aki szinten meg, es kocsival, az hivjon fol. Termeszetesen a koltsegeket elosztanank. 06-70-264-01-28

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vetkőzik a szólóalbumáért Kelly Rowland cikk képei
Kelly Rowland - Vetkőzik a szólóalbumáért Kelly RowlandKelly Rowland - Vetkőzik a szólóalbumáért Kelly RowlandKelly Rowland - Vetkőzik a szólóalbumáért Kelly RowlandKelly Rowland - Vetkőzik a szólóalbumáért Kelly Rowland