Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Veszélybe került Rúzsa Magdi fellépése az Eurovíziós dalfesztiválon

Rúzsa Magdolna - Veszélybe került Rúzsa Magdi fellépése az Eurovíziós dalfesztiválon

Egy angol honlap szerint szabálytalanul választotta versenydalát Rúzsa Magdi, hiszen az énekesnő egyszer már előadta a felvétel egy részletét tavaly a Megasztárban. Magdiék menedzsmentje szerint ugyanakkor nincs baj, és a lány ott lesz Helsinkiben.

Az Eurovíziós Dalfesztivál szabályrendszere szerint a versenyen résztvevők kizárólag olyan dallal indulhatnak, amely 2006. október 1. előtt nem jelent meg kereskedelmi forgalomban, illetve amit még nem adtak elő nyilvánosan. Az "Aprócska blues" viszont már elhangzott a Megasztár tavalyi adásában.

A CLS Records közleménye szerint a Megasztárban Magdi alig egy percet énekelt csak el egy akkor még félkész dalból, amiből később az Aprócska blues megszületett. Rúzsa Magdi albuma ráadásul 2006. november 28-án jelent meg, vagyis minden feltételnek megfelel.

Rúzsa Magdolna - Veszélybe került Rúzsa Magdi fellépése az Eurovíziós dalfesztiválon

Rúzsa Magdi egyébként angolul énekli majd az Aprócska bluest Helsinkiben május 10-én, az ötvenkettedik Eurovíziós Dalfesztiválon. Ha itt megállja a helyét, a döntőben is találkozhatunk vele két nappal később. Úgy legyen.

Juhász Gergely

2007. 04. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Veszélybe került Rúzsa Magdi fellépése az Eurovíziós dalfesztiválon cikk képei
Rúzsa Magdolna - Veszélybe került Rúzsa Magdi fellépése az Eurovíziós dalfesztiválonRúzsa Magdolna - Veszélybe került Rúzsa Magdi fellépése az Eurovíziós dalfesztiválonRúzsa Magdolna - Veszélybe került Rúzsa Magdi fellépése az Eurovíziós dalfesztiválon