Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Bon Jovi nyitja Európa leglátványosabb új arénáját

Bon Jovi - A Bon Jovi nyitja Európa leglátványosabb új arénáját

A Bon Jovi zenekart érte a megtiszteltetés, hogy Európa leggigantikusabb új arénáját, az O2-t felavathassa. Az O2 most London egyik legújabb látványossága, méreteit tekintve felér tizenhárom Royal Albert Hall-al, vagy kereken tíz Szent Pál Székesegyházzal, de a korábbi Wembley Stadion is kétszer beleférne.

Június 24-én nyitja meg kapuit London vadonatúj arénája, mely a város egyik új látványosságának is számít főleg méreteit és nem mindennapi külsejét tekintve. A nyitókoncertre pedig nem mást kértek fel mint a majdnem negyedévszázada regnáló Bon Jovi zenekart. Nem véletlen a döntés, hiszen a banda az egyik legtöbbet koncertező csapatok közé tartozik, csak a tavalyi brit turnéjukra összesen 300 ezer jegy kelt el, és hat stadiont töltöttek meg, de az amerikai jegyeladások tekintetében is a múlt évben dobogós helyet szereztek a leglátogatottabb rock koncert kategóriájában. Pályafutásuk során egyébként közel 120 millió albumuk talált gazdára és 3000 koncertet adtak több mint 50 országban.

Bon Jovi - A Bon Jovi nyitja Európa leglátványosabb új arénáját

A nyitóbulin a Bon Jovi új albuma is debütál élőben, hiszen a zenekar új korongja június 11-én jelenik meg Lost Highway címmel. A Lost Higway első kislemezdala a (You Want To) Make A Memory, amit már a szemfülesebbek hetek óta meg tudnak hallgatni a zenekar hivatalos honlapján, a www.bonjovi.com -on, de remélhetőleg hamarosan a hazai rádiók is elkezdik játszani a vadiúj Bon Jovi felvételt.

2007. 04. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Bon Jovi nyitja Európa leglátványosabb új arénáját cikk képei
Bon Jovi - A Bon Jovi nyitja Európa leglátványosabb új arénájátBon Jovi - A Bon Jovi nyitja Európa leglátványosabb új arénáját