Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Caramel Londonban forgat

Caramel - Caramel Londonban forgat

Londonban forgatják le Molnár Ferenc Caramel új klipjét május elején. Az utazással régi vágya válik valóra az énekesnek, aki évek óta szeretne Londonba eljutni. Caramel izgatottan készül az útra, amely nem csak abban különleges, hogy gyerekkori vágya teljesül az úttal, hanem abban is, hogy életében először jár majd külföldön.

"A forgatásra eljön velem Eszti is és mindketten izgulunk egy kicsit, mert még sosem ültünk repülőn" - mondta el Caramel. A pár május 2-án indul a szigetországba, ahol leforgatják az Újrahangolva lemezről a második videoklipet a "Te vagy aki kell" című dalból. Caramel új klipjét - csakúgy mint az előzőt - Lóth Balázs rendezi. A rendező és az énekes együtt választotta ki a forgatás helyszínéül a Temze-parti várost.Az énekes azt is elmondta, hogy az út kisebb szakmai továbbképzést is jelent majd számukra, mert a forgatáson túl szeretnének néhány angliai stúdiót is meglátogatni.

Caramel - Caramel Londonban forgat

"Természetesen a városnézés sem marad ki, de ez a pár nap biztos nem lesz elég a látnivalókra, úgyhogy már most tudjuk, hogy visszatérünk még Londonba" - jósolta Caramel.

2007. 04. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Caramel Londonban forgat cikk képei
Caramel - Caramel Londonban forgatCaramel - Caramel Londonban forgat