Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lily Allen lefújta amerikai turnéját

Lily Allen - Lily Allen lefújta amerikai turnéját

Fáradtságra hivatkozva Lily Allen lemondta a nyári hónapokra leszervezett amerikai koncertsorozatának legtöbb állomását. A tengerentúli közönség egy-két nagyobb fesztiválon azért még láthatja, de csak ősszel fogja bepótolni a most elmaradt dátumokat.

Lily Allen amerikai rajongói hiába várták az angolok új üdvöskéjét: Lily fáradtságra hivatkozva lefújta a nyári tengerentúli koncertsorozatát, csak a nagyobb fesztiválokat vállalja be. A MySpace-es blogjában hozta nyilvánosságra, hogy képtelen idén nyáron egy nagyobb amerikai turnéba vágni, mivel teljesen kimerült. A blogjában persze mindezt viccesen adta elő, miszerint a szülei anynira gazdagok, hogy soha életében nem kellett megdolgoznia semmiért, így aztán nehezére esik Amerikába utazni. A valós ok persze nem ez, hanem, hogy az elmúlt egy esztendő után teljesen kimerült, pihenésre van szüksége, de ígéri, hogy ősszel mindenképpen pótolni fogja a most elmaradt bulikat.

Lily Allen - Lily Allen lefújta amerikai turnéját

„Nem vagyok szétesve, nincs idegösszeroppanásom, terhes sem vagyok, sőt még elvonókúrára sem kell mennem. Hamarosan fel fogok lépni Amerikában, közben pedig elkezdünk az új lemezem anyagán is dolgozni, amit már nagyon várok.” – kommentálta az eseményeket Lily.

A blogjában azt is megjegyezte, hogy eddig egyetlen koncertet sem mondott le, minden kötelezettségének eleget tett, de mostanra már komolyan odafigyel, hogy gyenge bulikat ne adjon, így jobbnak érezte lefújni ezeket a dátumokat.

fkriszta

2007. 04. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lily Allen lefújta amerikai turnéját cikk képei
Lily Allen - Lily Allen lefújta amerikai turnéjátLily Allen - Lily Allen lefújta amerikai turnéját