Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Júniusban jön 50 Cent eddigi legjobb albuma

50 Cent - Júniusban jön 50 Cent eddigi legjobb albuma

Mr. Curtis Jackson idén nyáron újra térdre kényszeríti a világot. A rapper új lemezén ott lesz mindenki, aki számít: Eminem, Akon, Dr Dre, Justin Timberlake, Mary J Blige és Nicole Scherzinger. Fifty azt mondta: életének egyik főműve van készülőben.

50 Cent új korongja "Curtis" címmel kerül a boltokba június 26-án. Az első single már elkezdte hódító útját: a Straight To The Bank a napokban debütált a Billboard Hot Rap Songs listáján a huszonegyedik helyen.

A teljes tracklistát még nem hozták nyilvánosságra, egyelőre csak a vendégművészek névsora ismert. Ez alapján pedig borítékolható, hogy az anyag ütni fog, hiszen az új lemezen 50 Cent felfedezője, Eminem bábáskodott. Rajta kívül beszállt a munkálatokba Dr. Dre és Akon, nem maradt ki a buliból Justin Timberlake és Mary J Blige sem, de az egyik legnagyobb szenzáció az, hogy Nicole Scherzinger is énekelt egy dalt Fiftyvel.

50 Cent - Júniusban jön 50 Cent eddigi legjobb albuma

Az új korong tehát a tervek szerint méltó folytatása lesz a 2005-ös The Massacre-nek, ami anno új belépőként rögtön az első helyen nyitott a Billboard kétszázas albumlistáján.

Juhász Gergely

2007. 04. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Júniusban jön 50 Cent eddigi legjobb albuma cikk képei
50 Cent - Júniusban jön 50 Cent eddigi legjobb albuma50 Cent - Júniusban jön 50 Cent eddigi legjobb albuma50 Cent - Júniusban jön 50 Cent eddigi legjobb albuma