Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

GNR: baleset miatt lemondott afrikai koncert

Guns N' Roses - GNR: baleset miatt lemondott afrikai koncert

Tommy Stinson basszusgitáros balesete miatt lemondani kényszerült a Guns N' Roses Afrika legnagyobb szabadtéri fesztiválját, a My Coke Festet. Eredetileg itt startolt volna a banda nyári koncertsorozata.

Dél-Afrika legnagyobb szabadtéri fesztiválja most úgy néz ki főfellépő nélkül maradt, miután a Guns N' Roses basszusgitárosuk, Tommy Stinson balesete miatt nem lesz képes színpadra állni. Így az április 27-re Johannesburgba, valamint május 1-jén Fokvárosba leszervezett koncertejeiket lemondani kényszerültek. A legkellemetlenebb, hogy a világkörüli turnéjuk pont itt startolt volna.

Guns N' Roses - GNR: baleset miatt lemondott afrikai koncert

"Stinson nemréigben kificamította a bal csuklóját egy esés során és sajnos a sérülés nem javult. Ennek következtében a Guns N' Roses nem tudja vállalni a már két leszervezett fellépést a dél-afrikai My Coke Fesztiválon" - áll a koncert promóterének közleményében. Ezzel párhuzamosan több japán koncertjét is lefújta a zenekar.

A fesztivál szervezői viszont teljes jegyvisszavásárlást ígértek azoknak a rajongóknak, akik csak és kizárólag a Guns miatt mentek volna ki a fesztiválra. A My Coke 2007 egyébként a múlt március Coca-Cola COllab Massive Mix folytatása, aminek tavaly a Metallica volt a főfellépője. A 12 órás műsort Dél - Afrika legnagyobb rock eseményeként hirdetik, olyan neves zenekarok részvételével mint a Hoobastank, a Staind, a 3 Doors Down vagy az Evanescence.A helyi erőket a Springbok Nude Girls és a the Parlotones csapat képviselik.

fkriszta

2007. 04. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

GNR: baleset miatt lemondott afrikai koncert cikk képei
Guns N' Roses - GNR: baleset miatt lemondott afrikai koncertGuns N' Roses - GNR: baleset miatt lemondott afrikai koncert