Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beastie Boys és Basement Jaxx a Balaton Sound fesztiválon

Balaton Sound Fesztivál - Beastie Boys és Basement Jaxx a Balaton Sound fesztiválon

Július 12. és 15. között kerül megrendezésre a Balaton Sound fesztivál, mely főleg az elektronikus zene rajongóinak kíván kedvezni. A sztárfellépők között ott lesz a Beastie Boys, a Basement Jaxx, dj-k szintjén pedig Tiga, Roger Sanchez vagy Eric Prydz is tiszteletét teszi.

A Sziget Kft. szervezésében idén nyáron a Balaton déli partján kerül megrendezésre egy leginkább "prémium kategóriás" fesztiválnak kikiáltott zenei rendezvény, a Balaton Sound fesztivál, ahol bizony a megszokott padok helyett igényes kanapék és nyugágyak, a sörsátorok helyett pedig sushi bárok fogadják a kilátogatókat. Zeneileg főként az elektronikus zene szerelmeseinek kedvez a július 12 és 15. közötti fesztivál, a főfellépők között találhatjuk majd a Beastie Boys és a Basement Jaxx csapatát, de itt lesz a Nouvelle Vague, az Oi-Va-Voi vagy a Saian Supa Crew. A Dj-k közül Tigát, Dj Stormot, Roger Sanchezt és Eric Prydzet hallhatja élőben lemezpakolni az arénában. Készül egy vízparti terasz is, ahol hangulatos kiskoncertek, köztük csendes-ülős Kispál vagy José Padilla kerekít nyári hangulatot. A Sziget Kft. mint a rendezvény kiötlői és szervezői ezúttal szerettek volna eltérni a fesztiválsémától, így nem feltétlenül azok a már megszokott nagy nevek kerülnek nagyszínpadra, sokkal inkább "feltörekvő" csapatoknak szeretnének lehetőséget adni. Így a Quimby, az Emil Rulez, a Belga, a Pannonia Allstars Ska Orchestra vagy a Hiperkarma szerepel a nagyszínpados előadók sorában.

A szervezők meglátásai szerint az első évben közel 25-30 ezer látogatóra számítanak, de az említett infrastruktúra ennél több ember ellátására is alkalmas lesz. A napijegy 6000/6500 HUF, a bérlet 14 900/16 900 HUF áron lesz kapható. A Balaton Soundra és a Voltra egyaránt érvényes kombinált bérlet 25 000 HUF lesz.

2007. 04. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Beastie Boys és Basement Jaxx a Balaton Sound fesztiválon cikk képei
Balaton Sound Fesztivál - Beastie Boys és Basement Jaxx a Balaton Sound fesztiválon