Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lemezbemutatóra készül Varga Feri és Balássy Betty

Varga Feri & Balássy Betty - Lemezbemutatóra készül Varga Feri és Balássy Betty

Május 10-én 19 órakor mutatja be a napokban boltokba kerülő első közös lemezének anyagát Varga Feri és Balássy Betty. A különleges lemezbemutató helyszínéül a Thália Színházat választották. Ott lesz a Stúdió 11 és a Südi Iringó- Dudás Tibor vezette show-tánckar is.

Óriási erőbedobással készülnek Varga Feriék életük első színházi koncertjére, amelynek a zenekari próbái már február elejétől elkezdődtek. Szükség is van a rengeteg próbára, hiszen a közel 2 órás koncert zenei anyaga olyan sokszínű és változatos, hogy valóban nagyon komoly felkészülést igényel. A koncerten az "Ébredni valakiért" című új stúdióalbum dalai mellett olyan világslágerek is felcsendülnek, mint: Summer in The City, Englishman in New York, Have You Met Miss Jones, Somebody To Love, Rome Wasn't Built In a Day....stb. Az idei Mahasz Fonogram díjátadó gálán az "Egy bolond százat csinál" című dal fölényes szavazati többséggel nyerte az "Év dala" címét. Ezt a dalt különleges hangszerelésben adja majd elő a sikerpáros. Betty, aki nem csak az életét kötötte Ferivel össze, a koncerten és a lemezen is, több saját dallal bizonyítja rendkívüli tehetségét. Feri saját kísérőzenekarán kívül néhány szám erejéig a Stúdió 11 is jelentős szerepet kap, mert erre az alkalomra különleges zenei csemegével készülnek Ferivel és Bettyvel.

Varga Feri & Balássy Betty - Lemezbemutatóra készül Varga Feri és Balássy Betty

A hang és fénytechnika világszínvonalú berendezésekkel teszi a látványt teljesebbé. Koncerten a latin táncot kedvelők is jól járnak, hiszen a Südi Iringó és Dudás Tibor vezette show-tánckar fellépése is csodálatos élménynek ígérkezik.

fotó: Nánási Pál

2007. 04. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lemezbemutatóra készül Varga Feri és Balássy Betty cikk képei
Varga Feri & Balássy Betty - Lemezbemutatóra készül Varga Feri és Balássy BettyVarga Feri & Balássy Betty - Lemezbemutatóra készül Varga Feri és Balássy Betty