Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elhunyt Keith Richards édesanyja

Rolling Stones - Elhunyt Keith Richards édesanyja

Gyászol a Rolling Stones. A gitároslegenda édesanyja, Doris Richards rákban hunyt el a hétvégén. Fia az utolsó percekig mellette volt az asszony londoni otthonában, és fogta a kezét, mikor elragadta a szörnyű kór. Doris 91 éves volt.

Keith hosszú hetekig virrasztott imádott édesanyja betegágya mellett, a Rolling Stones gitárosa volt egyébként Doris Richards egyetlen gyermeke. A zenész régóta tudta, hogy nagy a baj, így az utóbbi hónapokban rengeteg időt töltött édesanyjával.

Egy amerikai on-line zenei magazinnak adott interjújában Keith elszégyellte magát, amiért éppen néhány héttel édesanyja halála előtt viccelt azzal, hogy kokainnal keverve elszívta ésesapja hamvait.

Rolling Stones - Elhunyt Keith Richards édesanyja

Arról egyelőre nincs infó, hogy a gyász miatt változik-e a Rolling Stones koncertkörútja. Minden idők egyik legsikeresebb zenekara július 20-án lép a közönség elé Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában.

Juhász Gergely

2007. 04. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elhunyt Keith Richards édesanyja cikk képei
Rolling Stones - Elhunyt Keith Richards édesanyjaRolling Stones - Elhunyt Keith Richards édesanyjaRolling Stones - Elhunyt Keith Richards édesanyja