Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

HS7: angol nyelvű koncert az angol nyelvű albumhoz

Heaven Street Seven - HS7: angol nyelvű koncert az angol nyelvű albumhoz

Május 12-én különleges HS7- és Amber Smith-koncert valamint indie-táncmulatság ígérkezik a Kultiban. Szűcs Krisztiánék új, angol nyelvű nagylemezük megjelenését "fejelik meg" "kettő az egyben" jelleggel, hiszen ez egyedi tematikájú fellépés és lemezbemutató lesz egy füst alatt.

Aki kíváncsi az "angol nyelvű" Hevenyre az amúgy is most jöjjön, mert az idei évben először és utoljára láthatja és hallhatja ezt a koncertműsort. A koncert másik fellépője a hazai gitárpop-színtér egyik legfontosabb zenekara, az Amber Smith, melynek fellépése ugyancsak tartogat figyelemre méltó érdekességeket, hiszen a zenekar ezen az estén minden bizonnyal már bemutat néhány vadonatúj dalt készülő új lemezanyagából.

A Heaven Street Seven januári Művészetek Palotája-beli akusztikus programja után újabb különleges koncerttel áll a közönség elé. A HS7 bő két hetes európai turnéját követő első hazai klubkoncertjén az elmúlt évek - és valószínűleg az elkövetkezők - gyakorlatával ellentétben angol nyelvű számokkal áll színpadra, úgy, hogy ráadásul ez az esemény egyedi alkalom lesz az idei évben.

A koncert keretét a zenekar néhány hete megjelent, több európai országban is a boltokba kerülő új angol nyelvű albuma, a Sordid Little Symphonies adja - ez a lemez a tavaly megjelent Tudom, hogy szeretsz titokban című HS7-album angol változata. Tegyük hozzá: a legújabb számok mellett a zenekar több korábbi, leginkább magyar nyelven ismert számát (olyan slágereket, mint a Mozdulj, a Csízbörger vagy az Ez a szerelem) is angol verzióban vezeti elő ezen az estén.

Az angol nyelvű HS7-album, a Sordid Little Symphonies természetesen baráti áron kapható lesz a Kultiplexben a koncert előtt, után és közben.

Az Amber Smith fellépése ugyancsak tartogat újdonságokat. Koncertjein az indie-körökben supergroupként jegyzett banda szokatlanul elementáris erővel tárja elénk legutóbbi, rePRINT című lemeze szenvedélyes és karcos dalait, valamint vadonatúj szerzeményeit, egyben igazolva azt, hogy a zajos gitárzene sorsa nemzetközi szinten is az ön-preparálásra hajlamos, nyakkendős művészek kezében van. Vigyázat, katarzisveszély!

S, hogy kerek legyen az este: a koncertek után a Tesco Disco DJ-k pörgős indie-zenéire táncolhatunk hajnalig.

2007. 04. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 04. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

HS7: angol nyelvű koncert az angol nyelvű albumhoz cikk képei
Heaven Street Seven - HS7: angol nyelvű koncert az angol nyelvű albumhoz