Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ingyen letölthetők Lily Allen dalai

Lily Allen - Ingyen letölthetők Lily Allen dalai

Lily Allen végre megemberelte magát. Miután egy hónapja óriási botrányt kavart San Diego-ban, majd lefújta amerikai turnéját is, most végre igyekszik a rajongók kedvében járni: a weboldalán ugyanis elérhetővé tette néhány élő felvételét.

Azokról a dalokról van szó, amelyeket Lily Los Angelesben mutatott be idén februárban az MTV egyik turnéján. Az énekesnő honlapjáról, a www.lilyallenmusic.com-ról egyelőre a Smile, az LDN, a Littlest Things és az Alfie című felvételek tölthetők le, de a tervek szerint ez a lista hamarosan bővülni fog.

Nem véletlen, hogy Lily éppen most rukkolt elő ezzel az ötlettel, hiszen a sztárra igencsak megorroltak a rajongók az utóbbi hetekben. Március végén egy San Diego-i fellépésen annyira részegen állt a színpadra, hogy kis híján meglincselte a tömeg, közben ráadásul George Bush-nak és Tony Blair-nek is folyamatosan beszólogatott.

Lily Allen - Ingyen letölthetők Lily Allen dalai

De ha ez még nem lett volna elég, Lily Allen pár napja fáradtságra hivatkozva lemondta az egész amerikai koncertkörútját is...

Juhász Gergely

2007. 04. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ingyen letölthetők Lily Allen dalai cikk képei
Lily Allen - Ingyen letölthetők Lily Allen dalaiLily Allen - Ingyen letölthetők Lily Allen dalaiLily Allen - Ingyen letölthetők Lily Allen dalai