Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elkészült Dj Smiths új klipje Dundikával

Dj Smiths - Elkészült Dj Smiths új klipje Dundikával

Mintha egész életében ezt csinálta volna: Hornyák Hajnalka - közismertebb nevén Dundika - kifogástalanul alakította első „filmszerepét”. Idilli környezetben, Siófok egyik wellness szállodájában ugyanis leforgatták élete első videoklipjét.

"Nagyon izgultam a forgatás előtti estén, jóformán nem aludtam egy szemhunyásnyit sem. Annak ellenére, hogy a fotózásokon is emberek tucatja vesz körül, ott mégsem kellett soha ilyen mértékig színészkednem" - mesélte Dundika.

Szexi lányokból nem volt hiány DJ Smiths és Markanera „Bom chicka wow wow” című dalának klipforgatásán, Dundika mellett ugyanis a CKM bikinikommandójának tagjai is szerepeltek. A csinos lányok alakították Dundika alkalmazottait, őket „rendszabályozta” a szigorú igazgatónő. A történet szerint ugyanis az egyik vendég - akit DJ Smiths alakít - teljesen elveszi a beosztottak eszét, akik így ahelyett, hogy a munkájukat végeznék, csak a férfi körül sündörögnek.

Dj Smiths - Elkészült Dj Smiths új klipje Dundikával

„Öt különböző impozáns helyen vettük fel a jeleneteket. A lányok, akiknek nem mellesleg egy aprócska szoknya és egy melltartó nagyságú mellényke volt mindössze a munkaruhájuk, először csupán DJ Smiths-szel forgattak, majd jöttem én is. Persze mindenki azt kérdezi, hogy mit jelent a dal címe, nos: ez egy külföldről jött őrület, ami nagyjából azt jelenti, hogy a csajok rágerjednek a pasikra” – árulta el a szőke szépség.

Dundika elárulta azt is, hogy az úgynevezett Bom chicka wow wow életérzést szerinte a klip forgatókönyve tökéletesen visszaadta. A szálloda alkalmazottait alakító lányok egyből megérezték, mit kell csinálniuk, ahogy meglátták DJ Smiths-t és Markanerát, máris csüngtek rajtuk.

2007. 04. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elkészült Dj Smiths új klipje Dundikával cikk képei
Dj Smiths - Elkészült Dj Smiths új klipje DundikávalDj Smiths - Elkészült Dj Smiths új klipje DundikávalDj Smiths - Elkészült Dj Smiths új klipje Dundikával