Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ittasan szenvedett autóbalesetet Eve

Eve - Ittasan szenvedett autóbalesetet Eve

Tegnap hajnalban lesodródott az útról és felborult Eve kocsija a Hollywood Boulevardon. A karambolban egyedül az énekesnő sérült meg, és mivel komoly mennyiségű alkoholt találtak a vérében, a sztárt azonnal letartóztatták.

Eve egyelőre tisztázatlan okból felborult a kocsijával Los Angeles egyik legelőkelőbb környékén, a Hollywood Boulevardon. Az énekesnő csak kisebb sérüléseket szenvedett, de mivel bűzlött az alkoholtól, azonnal letartóztatták. A sztár néhány órát töltött csak rács mögött, az óvadék kifizetése után most szabadlábon védekezhet.

Eve is besegített egyébként Kelly Rowland új albumába, és a tervek szerint - ha addig le nem csukják - a Miss Kelly névre keresztelt korong promóciós koncertjein is részt vesz majd.

Eve - Ittasan szenvedett autóbalesetet Eve

Eve egyébként a hip-hop egyik legnagyobb botrányhősnője. Többször ült már börtönben adócsalás és testi sértés miatt, pár éve pedig kiderült, hogy pornószínésznőként kezdte a karrierjét. A hölgy eleinte csak nevetett a vádakon, ám amikor a kompromittáló képsorok felkerültek az internetre - Eve mellkasán a jellegzetes és összetéveszthetetlen tetoválásokkal -, kénytelen volt beismerni eme félrelépését.

Juhász Gergely

2007. 04. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ittasan szenvedett autóbalesetet Eve cikk képei
Eve - Ittasan szenvedett autóbalesetet EveEve - Ittasan szenvedett autóbalesetet Eve