Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Percek alatt elkelt az összes jegy a Diana emlékkoncertre

Lily Allen - Percek alatt elkelt az összes jegy a Diana emlékkoncertre

Minden idők egyik legnagyobb koncertje lesz július elsején Londonban. A Diana hercegnő 46. születésnapjára szervezett rendezvény iránt akkora az érdeklődés, hogy újabb 10.000 jegyet kellett nyomtatni. Mégis fellép a Take That, és ott lesz Lily Allen is.

20 perc alatt elkelt az összes jegy a Diana emlékkoncertre. A szervezők sejtették, hogy teltház lesz, de ekkora érdeklődésre még Ők sem számítottak. Egy pénteki sajtóközlemény szerint újabb szektorokat nyitnak majd meg a közönség előtt a Wembley-ben, és még a hétvégén 10.000 újabb jegyet bocsátanak az érdeklődők rendelkezésére.

A legfrissebb hírek szerint péntek este visszaigazolta a fellépését Lily Allen, nagy valószínűséggel - sokadik unszolásra - színpadra lép a Take That, ott lesz Kanye West, és Pharrel Williams is igent mondott a szervezőknek.

Lily Allen - Percek alatt elkelt az összes jegy a Diana emlékkoncertre

Ez a névsor azonban korántsem végleges, hiszen a legnagyobb sztárok tisztelegnek majd Diana emléke előtt az új Wembley-ben. Gondolkodás nélkül elfogadta a felkérést például James Blunt, Bryan Adams, James Morrison, Meatloaf, Joss Stone, a Duran Duran, a Keane, és persze a néhai Diana egyik legjobb barátja, Elton John. Még folynak a tárgyalások a Spice Girls és a Dire Straits tagjaival, de nagy valószínűséggel Robbie Williams és Justin Timberlake is a színpadra lép majd.

A Diana tiszteletére szervezett koncert Londonban kerül megrendezésre július 1-jén, a hercegnő ugyanis akkor ünnepelné negyvenhatodik születésnapját.

Juhász Gergely

2007. 04. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
bazsi 2007. 05. 07. 0:21
semmi
bazsi 2007. 05. 07. 0:22
én csak leakarom tölteni de nemmegy shol

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Percek alatt elkelt az összes jegy a Diana emlékkoncertre cikk képei
Lily Allen - Percek alatt elkelt az összes jegy a Diana emlékkoncertreLily Allen - Percek alatt elkelt az összes jegy a Diana emlékkoncertreLily Allen - Percek alatt elkelt az összes jegy a Diana emlékkoncertreLily Allen - Percek alatt elkelt az összes jegy a Diana emlékkoncertre